Line up Electronic Stage Baroeg Open Air is rond Line up Electronic Stage Baroeg Open Air is rond

Organisatie kondigt laatste drie namen aan

, Tekst: Redactie3voor12 Rotterdam

Line up Electronic Stage Baroeg Open Air is rond

Organisatie kondigt laatste drie namen aan

Tekst: Redactie3voor12 Rotterdam ,

Opvallend is de boeking van Little Big, een band die ook wel 'het Russische antwoord op Die Antwoord' wordt genoemd. Andere bevestigingen zijn Ophidian en Bong-Ra. Samen met eerdere bevestigingen Zardonic, Hologram en Mlada Fronta is de 'Electronic Stage' compleet.

De programmeurs van dit podium, Marco van Belle en David Kuiper, zijn dan ook trots op de acts die vastgelegd zijn. Marco: “Het is een flinke uitdaging om als gratis festival een mooie line-up neer te zetten. Inmiddels merken we wel dat we een goede naam hebben bij artiesten. Dat heeft dit jaar zeker geholpen.”

David: “Ik zie deze line-up ook als een bewijs dat het anders kan. Je hoeft als festival echt niet altijd de hoofdprijs te vragen om vervolgens de standaard namen neer te zetten. Dit is diverser, beter én gratis!”

Baroeg en ook het festival Baroeg Open Air zijn bij velen vooral bekend vanwege de metal, punk en rock optredens. Toch maakt underground elektronische muziek al jaren deel uit van de Baroeg programmering. Dit jaar heeft Baroeg Open Air voor de vierde keer een apart podium voor alternatieve elektronische muziek.

Baroeg Open Air wordt georganiseerd door poppodium Baroeg. Het poppodium organiseerde de eerste editie van het festival ter ere van het 25-jarige bestaan van Baroeg in 2006. Inmiddels is het festival toe aan de negende editie. In de organisatie en uitvoering van het festival wordt Baroeg ondersteund door 180 vrijwilligers.

Eerder al werden de Rotterdamse acts SPASMODIQUE en Order of The Emperor bevestigd. Het gratis festival Baroeg Open Air vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 september in het Zuiderpark te Rotterdam.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam