Boothstock Festival 2016 Boothstock Festival 2016

House en techno helden in het Kralingse Bos

, Tekst: redactie 3voor12 Rotterdam

Boothstock Festival 2016

House en techno helden in het Kralingse Bos

Tekst: redactie 3voor12 Rotterdam ,

Het grootste Dance festival van Rotterdam vindt dit jaar op zaterdag 11 juni plaats in het prachtige Kralingse Bos. De vijfde editie wordt gevierd met een indrukwekkende line-up met onder andere de Britse house legendes Basement Jaxx en de mysterieus gemaskerde DJ Claptone uit Berlijn. De Nederlandse held Secret Cinema en Amerikaans House beest Kenny Dope komen terug voor een tweede ronde op Boothstock. Na een legendarische closing set op de mainstage van twee jaar geleden komt de Rotterdammer nu terug op de Techno stage voor het hardere werk en Kenny neemt zijn beste House producties mee

Een nieuwe naam voor Boothstock en waarschijnlijk voor vele andere is Haeken, het splinter nieuwe project van de Sluwe Vos. Met optredens op Boothstock, Chateau Techno, DGTL en Awakenings belooft dit de hit van 2016 te worden. De volgende mannen hebben eigenlijk geen introductie meer nodig en staan garant voor House van de bovenste plank: Roog & Erick E. Na diverse solo sets op Boothstock staan ze dit jaar back2back achter de draaitafels. De Zwitser Deetron rolt zijn warme techno uit over het Bos en Joop Junior laat zijn eigen producties los op het publiek. Voor het hardere werk voegen we nog meer meesters toe aan deze lijst: ROD, het alterego van vriend van Boothstock, Benny Rodrigues keert terug om het Kralingse Bos onder te dompelen in de beste techno en Joey Beltram maakt het vakkundig af. Ook Michel de Hey is er weer bij, nadat hij vorig jaar misschien wel een van de beste sets ooit gedraaid op Boothstock op de mat legde. Michel host een eigen podium ter ere van het 10 jarig bestaan van zijn HEY concept en nodigt o.a. Crackazat en Serge vs. Gerd uit. Op de UK stage staan ook flinke namen, zoals Friend Within, Gomes b2b Blaize, MJ Cole en Wouter S. Dit is nog niet alles, de complete line up is te vinden op de Boothstock website.

Kaartverkoop is gestart
Boothstock viert dit jaar haar 5 jarige verjaardag. Op zaterdag 11 juni staat het mooiste bos van Rotterdam weer in het teken van gezelligheid, lekker eten en heel veel muziek. De kaartverkoop is gestart en de Early Bird Tickets zijn al uitverkocht. De laatste Regular Tickets zijn momenteel te koop voor €35,- (ex fee) via www.boothstock.nl. Ook zijn er voor de sociale feestgangers groepstickets. Groep tickets zijn te koop vanaf 10 stuks voor €32,50 (ex. Fee) per stuk. Na de uitverkochte editie van vorig jaar en de run op de kaarten voor dit jaar vergroot Boothstock haar capaciteit. De organisatie waarschuwt bezoekers op tijd kaarten te kopen om niet achter het net te vissen.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Rotterdam