Popcentrale start Dordrecht Songwriters Circle

Zondag 19 april eerste editie

Redactie 3voor12 Zuid-Holland ,

De Popcentrale start in april met een nieuw initiatief. Dordrecht Songwriters Circle biedt muzikanten die hun eigen songs schrijven een plek om bij elkaar te komen, ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. Elke derde zondagmiddagmiddag van de maand is er een open podium in het Energiehuis. Dordrecht Songwriters Circle biedt talentvolle artiesten uit deze bijeenkomsten perspectieven op diverse optreedplekken, zoals op Dordrecht Songwriters Circle Live!, Wantijpop, Big Rivers, Vrieseplein Festival en clinics van diverse muzikanten.

De eerste bijeenkomst is op zondag 19 april en begint om 16:00. Iedereen is van harte welkom om langs te komen en een song te spelen tijdens het open podium. Ook zal Arjan de Wit van Canvas Blanco een clinic komen geven met tips en tricks hoe je vanuit een idee naar een song kunt toewerken.

Arjan de Wit is componist en producer en schrijft vanuit zijn bedrijf Room Service Musicmuziek voor filmmakers, popartiesten en ensembles. Hij combineert in zijn werk graag verschillende instrumenten en muzikale ideeën, zoals bijvoorbeeld modern-klassieke muziek gecombineerd met popmuziek, of elementen van filmmuziek in een song van een singer/songwriter.

Dordrecht Songwriters Circle wordt georganiseerd door de Popcentrale in samenwerking met Sebastiaan Benjamin en Chris Schmidt. Lokale muzikanten worden van harte uitgenodigd om langs te komen en zich aan te sluiten bij de cirkel.
Voor meer informatie, zie: www.popcentrale.nl/songwriters