De eerste Club 3voor12 Rotterdam komt er aan! Sneller dan je denkt. Blokkeer vrijdag 8 december in je agenda. De eerste clubavond zal plaatsvinden in Eurotrash United. Er zullen drie bands spelen. De eerste band is: Golden Caves! En toegang is gratis!

Golden Caves

Golden Caves maakt live indruk. Niet voor niks hebben we ze de sterkste act van Harlequin Fest genoemd. Zie hiervoor ons artikel Harlequin Fest laat zien hoeveel sterke gitaar- en rockbands er zijn. In de eerste 3voor12 Rotterdam Radioshow heb je het al kunnen horen. Het gaat van stevige rock tot breekbare pop. Zangeres Romy neemt je mee op reis. In 2015 hebben ze de Band Boost van de Popcentrale gewonnen en werden ze tweede bij De Grote Prijs van Rotterdam.

Golden Caves op Harlequin Fest 2017

Golden Caves op Harlequin Fest 2017

Locatie: Eurotrash United

Eurotrash United is de nieuwe locatie van Rotterdam. In de buurt van BIRD en achter het Grafisch Lyceum. De bar wil zich ergens tussen Rotown en Baroeg begeven. Harder dan Rotown maar zachter dan Baroeg. Met meer punk en hardere rock. Eurotrash United bij Open Rotterdam.

Eurotrash United noemt zichzelf "de plek in Rotterdam waar bier, kunst en muziek de niet-zo-heilige drie-eenheid vormen van al het goede in het leven". Met 21 tappunten, kunst van vloer tot plafond, lekkere muziek en een vol concertprogramma zal iedereen zich thuisvoelen bij Eurotrash.

Facebook pagina: https://www.facebook.com/EurotrashUnited/
Website: http://www.eurotrash-united.nl/