De Likt is terug met 'Alleen zij geeft licht in de duisternis'! De eerste single van het tweede album. Het nummer staat meteen ook in de lijst voor Song van het Jaar 2017. Het is het eerste muzikale teken van de formatie sinds frontman Jordy Dijkshoorn aka Simon een gebroken nekwervel opliep. Het eerste optreden zal op de SS Rotterdam zijn. Bij het Murikami Weekend op 13 januari. Beluister het nummer hier:

Eerste single 'Alleen Zij Geeft Licht In De Duisternis'

De Likt is hard bezig met het afmaken van de tweede plaat. De opvolger van De Likt - 'De Likt' heeft nog geen naam. De eerste single 'Alleen Zij Geeft Licht In De Duisternis' toont een fris, nieuw geluid van De Likt. 

De band heeft ook foto's geplaatst met De Staat. Zou dat duiden op een samenwerking op het album? 

Het eerste optreden van De Likt op de SS Rotterdam tijdens Murikami Weekend

De formatie doet voor de nieuwe plaat zover is nog een keer een show in Rotterdam op een bijzondere plek. Het allereerste optreden van De Likt sinds de gebroken nekwervel zal op zaterdag 13 januari 2018 zijn. Tijdens het Murikami Weekend op de SS Rotterdam. 

Onder meer The Kik, The Dawn Brothers, The Jerry Hormone Ego Trip, Benjamin Herman(New Cool Collective), DJ Jules Deelder en het Rotterdams Philharmonisch Orkest kan je er als Rotterdamse artiesten vinden. Verder kan je er ook Jett Rebel, Vive la Fête, BRUUT, Pepijn Lanen(DJVT) en  meer. Meer informatie vind je hier: Event Murikami Weekend