Boekenwinkel-tour voor The Legendary Orchestra of Love met eerste singel 'Haunted Bookshop

Boekwinkel tour door V/H Van Gennep, De Donner en De Slegte. Afterparty in De Riddert

Thomas Harteveld ,

Boekwinkels zijn behekst. Er waart in de boekwinkels van Rotterdam een dame in wit gewaad rond. Ze ruikt naar viooltjes en is op zoek naar haar overspelige man die zich in de kroeg - die zich ooit boven bevond - aan het klem zuipen is.
Daarover gaat de nieuwe single van de opkomende Rotterdamse band The Legendary Orchestra Of Love. Deze single gaat de band op 25 november in 3 verschillende prominente Rotterdamse boekwinkels promoten, te weten: V/h Van Gennep, De Donner, De Slegte.

The Legendary Orchestra of Love - Haunted Bookshop tour

Het Rotterdamse alternatieve rock ‘n’ roll trio zal per boekwinkel een half uur lang enkele nummers akoestisch ten gehore brengen en uiteraard zal in de set de nieuwe single niet ontbreken. De leden lopen van de ene boekwinkel naar de andere met alle apparatuur en doen zo in nog geen 5 uur drie boekwinkels aan. Het hele evenement wordt ’s avonds afgesloten met een afterparty in Café de Riddert. 

The Legendary Orchestra Of Love speelt eigentijdse, eigenzinnige, dwarse rock die vergelijkbaar is met De Staat, Tom Waits, The Who en The Clash.  'Haunted Bookshop' is de eerste single. De band is met nog veel meer muziek bezig. Daar horen we later meer over