A.s. zondag 10 december klinkt er muziek door Vlaardingen. Dit in verband met het huiskamerfestival Muziek bij de Buren. In 24 Vlaardingse huiskamers openen mensen hun deuren om samen met hun buren (en iedereen uit de regio) te luisteren naar Vlaardingse muzikanten. Het festival wordt geopend in KADE40 om 12.00. Van 13.00 tot 17.30 zijn de concerten. Vanaf 17.30 is er een slotfeest in De Kroepoekfabriek. Overal is de toegang gratis!

Huiskamerfestival

Alle muzikanten spelen drie mini-concerten van 30 minuten. In 24 huiskamers geven Vlaardingse artiesten in totaal 216 optredens; als solist of in groepsverband. Jazz, country, rock, klassiek, vele muziekgenres passeren de revue.

De huiskameroptredens zijn op loop- en/of fietsafstand, waardoor iedereen een eigen route kan samenstellen. Leuk om met vrienden af te spreken een bepaalde route te fietsen of - even leuk - om nieuwe mensen te leren kennen in je eigen buurt.

Voor het hele programma zie de programmakrant. Deelnemende huiskamers zijn te herkennen aan raamborden. Reserveren is helaas niet mogelijk en vol betekent: wachten op de volgende ronde.

Programma

12.00 uur
Officiële aftrap, KADE40, Westhavenkade 40 met LevelUp

13:00-17:30 uur
Op pad naar buren en concerten door de hele stad.

17:30- 20.30 uur
Eindfeest in De Kroepoekfabriek, Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a

De toegang is overal gratis!

Meer info:
Facebook evenement
Website
Programmakrant

Muzikanten

Brassband De Bazuin
Chimera
De Jeugd
De Vaart
Fixxxman
Girart
Hubert Bosua
Judy Carati
Lennart & The Hungry Hearts
LevelUp
Marijke van der Waard
Meneer Van Dijk
Natural Blend
Paul Meijer
Peachy
Philip, Hofman & Boone
Puur & Simpel
Real Sounds Coverband
RickMusic
Round Midnight
Scala Violinos
Silver Pockets Full
Soulmassage
The Legendary Orchestra of Love
Wijke Visker