#BFO14: Beleef het Bevrijdingsfestival 2014 live via onze website

Het festival gewoon thuis of onderweg vanaf je computer, tablet of smartphone

door: redactie Enschede ,

Maandag is het weer zover: het Bevrijdingsfestival Zwolle. Ook dit jaar is 3voor12 Overijssel er weer bij. We zullen op de dag zelf live-verslag doen, maar naast deze verslagen kun je ook live meekijken naar de optredens op het festival. Kijk op 5 mei live via deze site naar de optredens van de twee grootste podia op het Bevrijdingsfestival Overijssel.

3voor12 Overijssel gaat op 5 mei live verslag doen vanaf het terrein van het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Onze schrijvers en fotografen houden je per direct op de hoogte van de laatste updates en shows. Houd op maandag dus onze site in de gaten voor diverse live-verslagen. Wil je de dag nog net wat meer mee beleven, maar kun je niet aanwezig zijn? Check dan de live-stream op onze site. 

Tijdens de live-uitzending zie je grote namen als Douwe Bob, Nielson en Chef’s Special. Je kijkt het hele optreden mee zonder onderbrekingen. Op publieksplatform Jij & Overijssel kan je ook meekijken met podium Abbott - het op twee na grootste podium van het festival – waar je optredens ziet van bijvoorbeeld John Coffey, Color Reporters en Knarsetand.

Naast de live-uitzending van het Bevrijdingsfestival Overijssel is op jijenoverijssel.nl vanaf 28 april de opbouw van het terrein live te bekijken via een webcam op het Provinciehuis. Daarnaast kan je op deze site tijdens de live-uitzending de volledige programmering bekijken, meechatten over de uitzending en deze full-screen bekijken.

Live-uitzending Dodenherdenking en theatervoorstelling Selma
Op 4 mei is op www.jijenoverijssel.nl de Dodenherdenking bij het Ter Pelkwijkpark in Zwolle live te zien. Aansluitend hierop wordt theatervoorstelling Selma uitgezonden, een voorstelling over de Zwolse Selma Wijnberg. Deze is ook op 5 mei terug te zien in de live-uitzending. De uitzending wordt geproduceerd in opdracht van provincie Overijssel door professionals, vrijwilligers en studenten van Landstede.

Houd op maandag 5 mei onderstaande video in de gaten. Daar kun je vanaf die dag meekijken via een stream. Zo mis je alsnog niets van het festival!