Doek valt definitief voor Geuzenpop

Organisatie trekt stekker uit Twents muziekfestival

door: redactie Enschede. ,

Net als vorig jaar moet de organisatie van het Geuzenpop festival in Enschede op het laatste moment de stekker uit het festival halen, ditmaal definitief.

In 2013 is het Geuzenpop festival op het laatste moment geannuleerd door een financieel probleem. Na heel hard werken en veel overleggen heeft de stichting in december vorig jaar een nieuwe start gekregen en is er vanaf dat moment met man en macht gewerkt om een geweldig festival neer te zetten in 2014.

Voor dit jaar staat alles als een huis; een prima programmering, mooi terrein, nieuw campingterrein en enorm veel enthousiasme bij de organisatie. Toch is deze week het doek definitief gevallen voor het Geuzenpop festival, dit keer door een tegenvallende kaartverkoop waardoor de organisatie het risico niet meer kan dragen. Dit is spijtig, hard en zeer slecht nieuws voor alle fans, vrijwilligers, bands, partners en voor Enschede als muziekstad.

De organisatie van Geuzenpop wil het publiek, de fans, bands, sponsoren, partners maar vooral alle vrijwilligers bedanken voor 10 jaar Geuzenpop. Ze stoppen er met een opgeheven hoofd mee, want ze kunnen terugkijken op tien drukke jaren en acht super leuke edities van een sympathiek festival.