Netwerkmeeting popmuziek Overijssel & uitreiking Popprijs in Enschede

Aanstaande donderdag staat Atak in teken van vierde editie

door: redactie Enschede / foto: archieffoto Willem Stolk ,

Op donderdag 17 april wordt voor de vierde keer de Netwerkmeeting Popmuziek Overijssel georganiseerd door Poppunt Overijssel, dit keer in poppodium Atak te Enschede. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Poppunt Overijssel. Het programma begint om 15:00u, tickets kosten €25,-

Uitreiking Popprijs
De Popprijs Overijssel is een stimulans voor een act uit Overijssel die zichzelf afgelopen jaar goed in de kijker heeft gespeeld. Alle podia in Overijssel hebben een favoriet genomineerd. Acts die dit jaar in de running zijn: The Road Home (Atak, Enschede), Texas Radio (Metropool, Hengelo), FATA (Burgerweeshuis, Deventer), Prestcold Molly (Hedon, Zwolle), Fokko (’t Ukien, Kampen), Distillator (NAXTstage, Almelo), Radio Days (Poppunt Overijssel), Villa Zeno (productiehuis Oost-Nederland).

Op dit moment kan het publiek stemmen op een favoriet op de website van Poppunt Overijssel. De Popprijs wordt uitgereikt op 17 april in Atak omstreeks 20:00 uur, tevens zijn er optredens van diverse singer-songwriters. De uitreiking van de Popprijs is gratis toegankelijk.

Programma Netwerkmeeting Popmuziek
Vanaf 15:00 uur is iedereen met een toegangsticket van harte welkom in poppodium Atak te Enschede. Op het programma staan: Ronnie Degen (organisator Zwarte Cross), Popronde (reizend festival door geheel Nederland), Rock ’n Roll Highschool (boekingsbureau), Roelie van Lingen (muziekondernemer), ikbenaanwezig.nl (ticketing) en er is een panelgesprek over talentontwikkeling met onder meer Rob Kramer (directeur productiehuis ON), Arris Roordink (ArtEZ) en Yvonne Hermus (provincie Overijssel).

Deelname
Tickets zijn beschikbaar via www.poppuntoverijssel.nl en www.atak.nl en kosten €25,00. Entree is inclusief een diner om 19:00u. Indien niet uitverkocht zijn er ook aan de deur tickets te verkrijgen.