Stevie Ann in huiskamer woonboerderij Ane

Zangeres werkt aan nieuw materiaal

Redactie ,

In een verbouwde woonboerderij in Ane organiseren de zussen Giny en Evelyn Meilink onder de naam Deel 2 huiskamerconcerten. In een huiselijke en ongedwongen omgeving staan zaterdag 13 juni Stevie Ann en John Henry op het programma.

Stevie Ann

Stevie Ann is nieuwe liedjes aan het schrijven. Om deze uit te proberen duikt ze huiskamers in, zoals zaterdag 13 juni in de huiskamer van de gezusters Meilink in Ane (bij Hardenberg). Intiem, persoonlijk en dichtbij haar publiek.
De zangeres debuteerde in 2005 met haar succesvolle plaat 'Away from here'. Na 2 jaar grotendeels in Los Angeles te hebben gewoond, bracht bracht ze in 2013 een nieuw album uit, 'California Sounds'. Dit album heeft een soulvolle rocksound, Stevie Ann heeft zich laten inspireren door artiesten als Carole King, Neil Young en Fleetwood Mac.

John Henry

De avond wordt geopend door singer-songwriter John Henry. Zijn liedjes zijn duidelijk geïnspireerd door artiesten en bands als Tom Petty en Bruce Springsteen, maar ook invloeden van Ryan Adams, The Jayhawks en Wilco zijn hoorbaar. Terwijl hij gebruik maakt van de akoestische of elektrische gitaar en soms de mondharmonica, probeert Henry duidelijk liedjes te schrijven die in je hoofd blijven hangen. Liedjes over universele liefde, trouw, maar ook spijt en wanhoop. Shows van John Henry worden hierdoor vaak bijzonder en verrassend intiem.