Eten met Ed Struijlaart

Huiskamerconcert in woonboerderij Deel 2

Redactie ,

De zussen Giny en Evelyn Meilink van Deel 2 in Ane organiseren zaterdag 10 oktober voor
de tweede keer een huiskamerrestaurant-met-muziek van Ed Struijlaart.

Na eerdere succesvolle huiskamerconcerten in de omgebouwde boerderij van de zussen Giny en Evelyn Meilink in Ane, is het op 10 oktober opnieuw tijd voor een intiem concert. Dit keer met singer-songwriter Ed Struijlaart. Het concert wordt gecombineerd met een diner.

Mooi gedekte tafels

Giny kookt een drie-gangen-keuze-diner dat in het voorhuis van de boerderij in Ane wordt opgediend aan mooi gedekte tafels. Van tevoren kunnen de gasten kiezen uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten. Tussen de gangen door lopen de gasten door het huis naar de voormalige deel van de boerderij, waar singer-songwriter Ed Struijlaart een huiskamerconcert zal geven.

Mini-theatershow

Struijlaart geeft veel huiskamerconcerten en noemt het zelf een mini-theatershow, waarin hij niet alleen zingt, maar ook de verhalen achter zijn liedjes vertelt. Een paar jaar geleden zei hij z’n baan op en verbrandde al zijn schepen achter zich om zijn droom na te jagen: leven van en voor de muziek. Zijn debuutalbum heet ‘Head, Heart & Hands’. Hij werd genomineerd voor een 3FM Award, stond met zijn band op Concert at SEA, Noorderslag en mocht op tournee met Bløf. Zijn tweede album heet ‘Closer Than Skin’, een persoonlijke plaat over de woelige baren van liefde, verlangen en het leven anno nu. Over een zware periode in een relatie en de liefde die overwint. Over het verlangen naar huis en de vraag waar dat nu eigenlijk is. 

 

Een entreekaartje kost 30 euro, inclusief een drankje per gang. Aanmelden kan door 30 euro per persoon over te maken naar rekeningnummer NL57RABO0146289579 tnv G. Meilink o.v.v. je naam, huiskamerrestaurant en het aantal personen voor wie je reserveert. Stuur vervolgens een mailtje met je naam, voor welk evenement je betaald hebt en voor hoeveel personen naar deel2.ane@hotmail.com, dan krijg je na betaling een entreebewijs via de mail!