Aller-allerlaatste optreden van The Horse Company tijdens Let’s Get Lost

Tweede editie van indie-muziekfestival Let’s Get Lost op 26 oktober in Zwolle

door: redactie Enschede ,

Op zaterdag 26 oktober vindt in de binnenstad van Zwolle de tweede editie van het indie muziekfestival Let’ s Get Lost plaats. Een festival waar je toffe nieuwe bands kunt ontdekken uit binnen- en buitenland. Zo stonden vorig jaar Mozes & The Firstborn en Jacco Gardner op het festival, artiesten die nu internationaal op grote festivals optreden.

Dit jaar staan nog meer bands op nog meer locaties geprogrammeerd. Onder andere Bleached, Lightning Dust, Automatic Sam, the Color Reporters, Douglas Firs en Adam & The Relevants zullen op komen treden.

Het festival start ‘s middags met een aantal akoestische sessies die gratis toegankelijk zijn. Je kunt vanaf 14 uur onder meer binnenlopen bij Plato, het Langhuis of Museum De Fundatie. Om 16 uur zal Reverend Shine Snake Oil Co. een volledige set spelen in festival hangout Café In de Buurt. Het reguliere festival programma start om 18 uur met het aller-allerlaatste optreden van The Horse Company in Odeon. Meer namen en locaties vind je op de website van het festival.

Naast het festival op 26 oktober zijn ook op andere momenten Let’s Get Lost shows in Zwolle te bezoeken. Wil je alvast in de stemming komen voor de 26e? Rockduo Drenge treedt op 14 oktober op in ‘t Vliegende Paard en 60’s popband The Maureens speelt op 20 oktober bij Café In de Buurt. Kaarten zijn via de website van Let’s Get Lost verkrijgbaar.

Let’s Get Lost – Festival
Zaterdag 26 oktober
Diverse locaties in de binnenstad van Zwolle
Tickets: € 17,50 excl. fee via www.lets-get-lost.nl
Partners van Let’s Get Lost zijn onder andere Oor, Kicking the Habit, Hedon, Plato, Buro Ruis, Ev’ Hands en Pinguin Radio.