Metropool goes Open Air

Ilse de Lange treedt op in het Openluchttheater in Hertme

Redactie Enschede ,

Zaterdag 20 juli zal de eerste editie van Metropool Open Air plaatsvinden in het Openluchttheater in Hertme. Een nieuw zomers concept met een wisselend programma.

Metropool trekt de wijde wereld in.. en wel naar het pitoreske Hertme. Daar vindt op zaterdag 20 juli de eerste editie van Metropool Open Air plaats. Precieze locatie is het Openluchttheater in Hertme. Directeur Coen Bais over Metropool Open Air: "We liepen al enige tijd rond met het plan om een groot openluchtconcert te organiseren buiten Metropool. Het openluchttheater is een prachtige locatie met alle voorzieningen om een groot evenement op te zetten. We verwachten veel van de eerste editie en bij een succesvol verloop zal er zeker een vervolg komen." Over het hoe en wat rond een vervolg wil Bais nog geen uitspraken doen.

Tijdens de eerste editie van Metropool Open Air zal zangeres Ilse de Lange optreden. Ilse is populair. Nog nooit in de geschiedenis van Metropool verkocht een concert zo snel uit als het concert van de Almelose zangeres begin dit jaar. Binnen een dag waren alle kaarten uitverkocht. Iedereen die geen kaartje kon bemachtigen, krijgt nu dus alsnog de kans om een concert van Ilse in Twente bij te wonen.Op dit moment zijn er nog kaarten beschikbaar. Wacht echter niet te lang, wie weet is het concert weer zomaar uitverkocht!

Metropool Open Air: Ilse de Lange - Openluchttheater Hertme
20/07/2013
Aanvang: 21.00 uur (zaal open: 19.30)
Ticket: 29 euro vvk/ 32,50 euro aan de deur