Terugblik op Serious Request

3voor12 sessies in beeld

Tekst: redactie Enschede / Foto's: Willem Stolk, Tineke Klamer. ,

Precies een maand geleden was Enschede en omstreken in de ban van het Glazen Huis dat midden in hartje Enschede op de Oude Markt stond. Verschillende organisaties en mensen hebben zich ontzettend goed ingezet voor het goede doel, waaronder ook diverse muzikanten tijdens de 3voor12 sessies bij cafe Jansen & Janssen. Een terugblik in beeld van deze sessies.

Met een eindbedrag van meer dan 12 miljoen kan iedereen die ook maar iets heeft bijgedragen aan Serious Request 2012 trots op zichzelf zijn. Namens 3voor12 Overijssel hebben we diverse muzikale sessies in de binnenstad bij cafe Jansen & Janssen gehouden. Lokale artiesten als The Road Home, Erwin Nyhoff, Mary Lou, Timothy Drake, Glasses & Moustaches en A Bridge Too Far hebben zich de gehele week ingezet om geld op te halen voor het goede doel. 3voor12 Overijssel heeft in samenwerking met deze en andere artiesten maar liefst 810,45 euro opgehaald.

We kunnen een maand later nog steeds op een meer dan geslaagde Serious Request in Enschede terugkijken. Om de succesvolle sessies niet te vergeten, hebben enkele fotografen van 3voor12 Enschede hun mooiste foto's op een rij gezet. Deze zijn hier te vinden. Onze dank gaat uit naar alle bands en vrijwilligers die mee hebben gewerkt aan de 3voor12 sessies!