Singer-songwriter Mary Lou studeert af in Metropool

Een verfrissende avond met divers talent

Redactie Enschede / Foto: Wim van der Geest. ,

Mary Lou is een 20-jarige singer-songwriter uit Enschede. Het duurt nog even, maar op zaterdag 1 juni geeft zij een concert in Poppodium Metropool in Hengelo. Daarmee sluit zij haar opleiding Ondernemend Artiest aan het ROC van Almelo af.

Mary Lou studeert af met een vernieuwend programma waarbij zij haar eigen nummers in een nieuw jasje steekt. Voor deze speciale avond maakt zij gebruik van een prachtige samenwerking tussen verschillende muzikanten die zij in haar carrière heeft ontmoet. Verrassend, maar toch Mary Lou.

De persoon achter Mary Lou is Milou Pasveer. Mary Lou schrijft pop-/rockliedjes met een rauw randje. Dit doet zij inmiddels drie jaar. In de zomer van 2012 nam Mary Lou een EP op met vier nummers samen met muzikant Tim van Doorn (Clueless, Arthur Adam). Deze EP heeft zij op 21 december 2012 gepresenteerd, eveneens in de Metropool.

Mary Lou is altijd bezig zichzelf te vernieuwen. Voor haar afstuderen zal haar uitdaging liggen op onbekend terrein. "Ik gooi mezelf in het diepe door het na vier jaar alleen eens met de hulp van andere mensen te doen. Ik vind het spannend, maar het wordt echt te gek." Haar combo bestaat uit Noor Sloterdijk op cello, Rogier IJmker op piano en Thomas IJmker op zang.

Bijzonder aan dit afstudeerconcert is dat niet alleen Milou Pasveer afstudeert. Ook zes klasgenoten treden deze avond op als afsluiting van hun opleiding. Het wordt een avondvullend programma met unieke optredens en bezettingen. Met uw ticket voor Mary Lou kunt u dus ook genieten van zes andere optredens.

Het afstudeerconcert vindt plaats op zaterdag 1 juni om 21.00 uur in Poppodium Metropool te Hengelo. De avond begint om 17.00 uur, Mary Lou treedt op vanaf 20.30 uur. Tickets kosten tot en met 21 mei € 2,50 per stuk en zijn te koop bij Milou Pasveer en bij Poppodium Metropool. Met dit ticket heeft u toegang tot alle afstudeerconcerten. Op de dag zelf zijn er aan de deur van de Metropool kaarten te verkrijgen voor € 5 per stuk.