Oproep: Welke Overijsselse bands laten zich horen voor de baby’s?

3voor12 Overijssel voor 3FM Serious Request

Redactie ,

In de week van 18 tot en met 24 december staat in Enschede het Glazen Huis van 3FM Serious Request. 3voor12 Overijssel zal hier ook een steentje aan bijdragen. Hiervoor hebben we JOUW hulp nodig!

In de week van 18 tot en met 24 december staat in Enschede het Glazen Huis van 3FM Serious Request. Dit jaar gaat 3FM zich inzetten voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die met hulp in leven kunnen blijven. Een gebrek aan medische zorg en begeleiding is een stille ramp die wereldwijd ieder jaar ruim 5,5 miljoen slachtoffers maakt. Tijd om dit aan te pakken, hier helpt 3voor12 Overijssel dus uiteraard ook aan mee! 

In de gehele provincie zijn er ontzettend veel initiatieven om het goede doel te ondersteunen. Aangezien 3FM en 3voor12 om muziek draaien, zijn wij benieuwd wat er op dit gebied wordt georganiseerd. Wij willen vanuit 3voor12 Overijssel graag in contact komen met Overijsselse bands, muzikanten of andere organisaties die zich muzikaal inzetten voor Serious Request. Ben of ken jij een band met ludieke acties om geld in te zamelen voor het goede doel? Stuur dan voor 10 december een e-mail naar 3v12enschede@gmail.com met jullie actie erin en wij nemen contact met jullie op.