Giel, Gerard en Michiel in Glazen Huis

DJ's tijdens Serious Request naar Enschede

Redactie 3voor12 ,

Giel Beelen, Michiel Veenstra en Gerard Ekdom zullen dit jaar het Glazen Huis betrekken. Dat heeft 3FM zojuist bekend gemaakt. De populaire dj's zullen samen de inmiddels traditionele marathonuitzending rond het goede doel maken. Goede doel dit jaar is de babysterfte. Ruim 5,5 miljoen kinderen sterven jaarlijks binnen een maand na de geboorte of zelfs al tijdens de bevalling.

Giel Beelen in het Glazen Huis 2012
3FM Serious Request veteraan Giel Beelen betrekt voor de zevende keer het Glazen Huis. Hij zat in Utrecht, Breda, Groningen en Eindhoven al opgesloten en krijgt in Enschede wederom een sapkuur te verduren.
 
Tweede keer in het huis: Michiel Veenstra
Na zijn verblijf in het huis in 2007 (Den Haag), keert Michiel Veenstra in Enschede weer terug achter glas. Als trotse Twent is het voor hem een thuisfeestje dit jaar, want Michiel groeide op in de omgeving van Enschede.
 
Gerard Ekdom ruikt de dennennaalden al
En dan Mr Bouncer. De playbackende stuiterbal die de sfeer er altijd lekker bij laat hangen. Ook Gerard heeft al aardig wat tapijttegels versleten in het Glazen Huis (7 edities) en gaat ook dit jaar weer kilometers maken in de oververhitte zweetkeet.