Hooikoorts: Stone Rock

28 juli 2012 - Dalfsen

Deze zomer vind je verschillende festivals in de provincie. 3voor12 Overijssel heeft alle informatie voor je verzameld, zodat je weet wat er te zien en te doen is. Lees hier alles over Stone Rock!

Stone Rock is jaren geleden ontstaan vanuit Grand Café Het Oude Station. Op het grasveld onder het kunstwerk De Zwevende Kei stond een podium, een bar en er traden rockbands op. In 2004 is het festival helaas gestopt, maar sinds 2011 is Stone Rock weer nieuw leven in geblazen. Het festival combineert professionele bands met lokale talenten en aan Overijssels talent geen gebrek!

Het gratis festival begint om 14.00 uur en gaat tot 01.00 uur door. Met twee podia is er in Dalfsen ruimte voor voldoende artiesten. Op het Hoofdpodium vind je optredens van Texas Radio, Poor John, The Road Home, Tommy Ebben, Birth Of Joy, de Backcorner Boogie Band en The Heinoos. Het Talentpodium doet niet onder voor deze bands met namen als A La Din, Blind Rose, De Nieuwe Stempel, Lick, winnaar van de Wraak van Vechtdal John Hill en band, Palio Superspeed Donkey en Shaking Godspeed.

Blokkenschema

(Klik om te vergroten)

Meer informatie over het festival is te vinden op de website van Stone Rock.