Een avond Gruppo Sportivo: 'How to Make Ten Mistakes'

Helaas te weinig animo voor een flinke portie entertainment

Frans de Kerf. ,

De nieuw uitgebrachte CD 'How to Make Ten Mistakes' was waar het allemaal om draaide op deze vrijdagavond 7 december in Atak. Een dubbele avond: goede muziek, maar te weinig publiek. Bekijk hier een fotoverslag van deze avond.

De avond in poppodium Atak bestond uit twee gedeeltes met voor de pauze een gesprek tussen Hans VandenBurgh en Peter Carlicher. Het was een leuk gesprek over muziek, vervlogen tijden en grappige anekdotes uit de geschiedenis van Gruppo Sportivo met als tussendoortjes interessante muzikale intermezzo's.

Na de pauze ging de band helemaal los en presenteerden ze zich als een nog steeds springlevend geheel. De in het oogspringende dames, die de vocals
verzorgden, gaven zich helemaal op deze avond, wat resulteerde in een optreden met veel dynamiek. De eerder genoemde CD bevat, zoals de naam al doet
vermoeden, tien nummers en daarbij nog de bonusnummers. Genoeg om een afwisselend en boeiend optreden te garanderen.

Nummers als 'Beep Beep Love' en 'Superman is Back' hebben niets aan kracht ingeboet en het (zittende) publiek was na de gegeven toegift dolenthousiast. Een goed optreden voor helaas te weinig publiek.