Hooikoorts: Geuzenpop 2012

3 – 4 augustus 2012 – Enschede

Deze zomer vind je verschillende festivals in de provincie. 3voor12 Overijssel heeft alle informatie voor je verzameld, zodat je weet wat er te zien en te doen is. Lees hier alles over Geuzenpop!

Het festival Geuzenpop in Enschede is dit jaar alweer toe aan de 8e editie. Recreatieterrein Het Rutbeek wordt voor dit weekend omgevormd tot de setting van één van Overijssels grootste rockfestivals. Naast de festivalmarkt en de camping zijn er maar liefst drie podia, met veel ruimte voor muziek, cabaret en theater.

Op vrijdag begint het feest. In het Jackdaniels Café staan de volgende bands: I’m a fine pilot, The Teardrops, Lick, Arthur Adam, Mr. Skolnick, The Grolschbusters, Trailer Trash Tremblers, In-C-eeN en afsluitende dj’s Crime & Punishment. In de Tenstage vind je deze eerste avond optredens van Rouge United, Chop 226, The Jacks, Birth Of Joy en Oerknal!. Het Large Popmerchandising Stage wordt gevuld door Black Bottle Riot, Automatic Sam, The Kik en Epica.

Na een goede nachtrust op de camping, kun je de volgende dag gewoon weer door. In het Jackdaniels Café vind je dan Matthew P., Tim van Doorn, De Gozers, Orange Maplewood, The Road Home, Temple of Gasoline, Del-Toros en In-C-eeN. De Tentstage wordt gevuld met Wilhelmfreddie, AOWDA, LaFaro, Note to Amy, Treekillaz en Crime & Punishment. Op het hoofdpodium, Large Popmechandising Stage, kun je optredens zien van Mr. Irish Bastard, Mucky Pup, Death by Stereo, Ignite en de Heideroosjes.

Tijdschema

Tickets voor het festival zijn nog steeds verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over de tickets, bands en het tijdschema op de website van Geuzenpop.