Win kaarten voor ‘Happy Camper’ in Odeon

Hedon en Odeon De Spiegel presenteren ‘Happy Camper’

Tekst: Wendy Groot Roessink ,

Ervaar met sfeervolle popliedjes het ultieme vakantiegevoel. Maak kans op twee kaartjes voor Happy Camper op donderdag 19 mei.

Hedon en Odeon De Spiegel presenteren ‘Happy Camper’

Donderdag 19 mei vindt het optreden van Happy Camper plaats in Odeon. Happy Camper is ooit als een idee begonnen van El Pino & The Volunteers en toetsenist Job Roggeveen. Inmiddels is het uitgegroeid tot een project waar animatie en muziek centraal staan. De liedjes zijn begonnen als gedachtespinsel in het hoofd van Job, daarna uitgeschreven op papier en uiteindelijk uitgevoerd door een bonte groep van Nederlandse muzikanten. Job creëerde samen met zijn bedrijf Manfred , de Yeti. Manfred is een vrolijker kampeerder die de hoofdrol heeft in video’s, websites, hoezen en meer van Happy Camper.

Maar alleen kamperen is niet leuk, daarom zocht Job vertrouwde muzikanten om zich heen om mee te kamperen en zijn muziek ten uitvoer te brengen. Niet geheel zonder resultaat! Mede Campers zijn onder andere Tim Knol, Janne Schra (Schradinova), Ricky Koole, Bouke de Zoete (The Kevin Costners), Johannes Sigmund (Blaudzun) en Marien Dorleijn (Moss). Ieder kampeert mee op zijn eigen manier, in een eigen liedje.

De show in Odeon de Spiegel op 19 mei is voorlopig de laatste theater show waarin Happy Camper in deze samenstelling te zien is.

Wil jij hierbij aanwezig zijn? Mail dan waarom juist jij hierbij aanwezig moet zijn en maak kans op kaarten voor Happy Camper in Odeon de Spiegel. De meest originele inzenders ontvangen twee  kaarten. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Mail jouw motivatie vóór 18 mei, 13:00 uur naar 3voor12zwolle@gmail.com, met als onderwerp Happy Camper,  en wellicht ben jij de gelukkige.