Zondag 31 oktober eerste Burgerpopcafé

In de oefenruimtes onder het Burgerweeshuis

Redactie Deventer ,

Elke laatste zondag van de maand is het Burgerweeshuis de 'place to be' voor muzikanten.

In de oefenruimtes onder het Burgerweeshuis

Vanaf zondagmiddag 31 oktober zal elke laatste zondagmiddag van de maand het Burgerpopcafé plaatsvinden. Speciaal voor deze middag worden de oefenruimtes onder het Burgerweeshuis omgetoverd tot een walhalla voor muzikanten. In de drie ruimtes kun je workshops volgen, gezellig bijkletsen en jammen.

Ruimte 1 is ingericht voor de welbekende jamsessie onder leiding van een muzikant uit Deventer. In oefenruimte 2 zullen er workshops plaatsvinden. Voor deze eerste editie heeft Deventer band Fibre Robert Jan Stips uitgenodigd, hij zal de fijne kneepjes van het songwriting uitleggen. Er kunnen vragen worden gesteld, songs worden behandeld en er zal de gelegenheid zijn om samen te spelen. Robert Jan Stips is onder andere bekend van The Nits, Supersister en Golden Earring. En in oefenruimte 3 kun je gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en/of drankje in het muzikantencafé.

Tevens zal 3VOOR12/Deventer aanwezig zijn. Wij zullen een van onze fotografen beschikbaar stellen. Dat betekent dat je gratis en voor niets professionele bandfoto’s kunt laten maken. Ook kun je je demo achterlaten in de demobox. De demo’s zullen gerecenseerd worden op deze site. Het programma van zondag 28 november is ook al bekend, toetsenist Eelco Topper van o.a. Kyteman, Knobsticker en Giovanca zal ons wijzer maken in de wereld van digitale muziek in combinatie met live muziek.

16:00 uur Kelders open

16:30 uur start jam

17:00 uur start workshop

19:30 uur einde