Lick en Paceshifters presenteren CD in Burgerweeshuis

Genieten van een avondje rock uit Deventer en Wijhe

Op zaterdag 16 oktober zullen de rockhelden Paceshifters uit Wijhe en Lick uit Deventer hun CD op het Burgerweeshuis podium presenteren.

Genieten van een avondje rock uit Deventer en Wijhe

 

De band Lick zal als eerste het podium betreden. Lick staat bekend om hun pakkende jaren 80 rock en zij hebben begin 2010 hun eerste CD opgenomen in de Deltabeats Studio. Van deze CD is de single "Bad as Luck" gekozen, waarbij een videoclip is opgenomen. Het resultaat word deze avond op spectaculaire wijze gepresenteerd.

Vervolgens zal Paceshifters op het podium staan. De band is allang geen onbekende meer in het Nederlandse popcircuit en zal een strakke rockshow neerzetten. Zij hebben een jaar vol hoogtepunten achter de rug, met onder andere optredens op de Zwarte Cross en bij het tv-programma De Wereld Draait Door. Voor het komende half jaar gaat de band op tour door het hele land met o.a. Shaking Godspeed en zal het voorprogramma verzorgen van de legendarische band Therapy? Paceshifters dook in april de studio in en heeft net een vers platencontract weten te bemachtigen voor hun debuutalbum "One for the Road" bij rocklabel Suburban.

Beide bands zullen extra uitpakken en de Cd’s zullen deze avond exclusief verkrijgbaar zijn. Kaarten a 5 euro zijn te koop bij de bands zelf, via internet of aan de deur. De zaal gaat open om 20:30 uur en om 21:00 uur zal Lick beginnen.