Vandaag brengt Amsterdamse singer-songwriter Max Poolman zijn debuut plaat 'Bucking the Tiger' uit en voor een 'lucky few' bracht hij deze de dag ervoor vast op ludieke wijze langs.

Het was een verrassing voor de Amsterdamse fans die 'Bucking the Tiger' vast in de voorverkoop gekocht hadden. Max Poolman kwam deze persoonlijk langsbrengen en, dat niet zonder gitaar natuurlijk! De één doet open in zijn badjas, komt waarschijnlijk net onder de douche vandaan, terwijl de ander gezellig samen met vriend/vriendin op de bank zat toen hij aanklopte. De singer-songwriter staat als bezorger voor je deur met het album en een liedje; wat uitloopt in een gesprek. Om zijn fans in deze rare tijden een hart onder de riem te steken. Een persoonlijke insteek, getekend door de tijd waarin wij nu leven, net als zijn EP. Het beste voorbeeld hiervan is misschien wel het nummer ‘This Too Shall Pass’ waarin hij zijn publiek hoop probeert te geven op een betere toekomst. 

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die muziek maakt met Folk en Country invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Ben Howard, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn live optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore. Zijn debuut EP 'Bucking the Tiger’ is analoog op tape opgenomen in de Electrosaurus Southern Sound Studio met producers Jeroen Egge en Pablo van de Poel.

‘Bucking the Tiger’ is vanaf 27 november verkrijgbaar op alle digitale streaming platforms én op vinyl in gelimiteerde oplage via www.maxpoolman.com en bij Concerto, Amsterdam.