New Fall Festival 2016 maakt headliners bekend New Fall Festival 2016 maakt headliners bekend

Win kaarten voor het Düsseldorfs festival

, Redactie

New Fall Festival 2016 maakt headliners bekend

Win kaarten voor het Düsseldorfs festival

Redactie ,

De Euregio bruist van festivals en evenementen. Düsseldorfs festival bevestigt komst van onder meer Adam Green, Wilco, Regina Spektor, Agnes Obel, John Grant, Kate Tempest, James Vincent McMorrow, Dillon, Silversun Pickups, Explosions In The Sky, Roosevelt. Lees verder en maak kans op kaarten.

Het New Fall Festival vindt dit jaar plaats van 27 tot en met 30 oktober, op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Het festival kiest voor een onconventionele opzet en bestaat uit een reeks full-length optredens van artiesten op unieke locaties in de binnenstad van Düsseldorf. 'Beautiful music, beautiful places' is het motto van dit festival dat naast haar inhoudelijke programmering een intense concertbeleving centraal stelt door te kiezen voor een hoge geluidsstandaard en authentieke locaties.

Het affiche van deze zesde editie ziet er bevat namen van internationale allure, waaronder Wilco, Adam Green, Regina Spektor, Agnes Obel, John Grant, James Vincent McMorrow, Kate Tempest, Dillon, Silversun Pickups, Explosions In The Sky, Roosevelt, James Rhodes, Brandt Brauer Frick, Grandbrothers en een samenwerking van Deine Freunde met het Rhein Brass van de Robert Schumann Hochschule Düsseldorf en Gregor Schwellenbach. Voor het eerst in de geschiedenis van het festival vindt New Fall dit jaar gelijktijdig plaats in de Zuid-Duitse stad Stuttgart, waar de Zwitsers/Duitse formatie BOY extra aan het programma is toegevoegd.

WINNEN: 2X2 kaarten!

Jij kan erbij zijn. Beantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord uiterlijk 25-10-2016 naar info@3voor12limburg.nl.

Welke vooraanstaande pioniers van elektronische muziek komen uit Düsseldorf?

Twee winnaars mogen ieder een show uitkiezen om naartoe te gaan en kunnen natuurlijk iemand meenemen. Kiezen kan uit: Regina Spektor (28.10) / Wilco (29.10) / Roosevelt (29.10) / John Grant (29.10).
Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht.


Meer info over het festival vind je hier.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg