Hidden Treasures: Ontdekkingsreis door Roepaen

Win 2 kaarten!

Redactie ,

Op zondag 27 november vindt een nieuwe editie van Hidden Treasures Festival plaats in Roepaen Podium. Het festival biedt jonge, talentvolle makers de kans om zichzelf te presenteren aan het publiek in een van de mooie locaties in het voormalig klooster in Ottersum. Jij kan er ook bij zijn door die kaarten te winnen!

'Tweemaal per jaar organiseert Roepaen het Hidden Treasures Festival waarin het jonge, talentvolle makers een podium biedt. In voorgaande edities maakten bezoekers al kennis met onder meer Eefje de Visser, Michel Prins en Orgel Vreten. In de vele zalen en voormalige kloosterkamers vinden intieme concerten en exposities van jonge creatieve makers plaats. Een unieke beleving waarbij de bezoeker extra dicht bij de artiest staat! 

Hoofdact van de aankomende editie van Hidden Treasures Festival is Gerson Main. Met zijn eigenwijze vertolking van het levenslied en caribische country deed Gerson in 2015 mee aan 'De Beste Singer Songwriter Van Nederland' en behaalde daarin een finaleplek. Ook was zijn single 'Ik Weet Niet Hoe' te horen in een televisie commercial van KPN. Gewapend met muts en poëtische teksten is Gerson een graag geziene gast op de Nederlandse podia.  

Andere acts die tijdens Hidden Treasures Festival hun opwachting maken zijn singer-songwriters Iris Penning en JARA, de Americana band Nomadic Drive, spoken word artiest Mickey Wo, illustrators Marc-Jan Janssen en Marieke Honingh, visual artist Lonneke Kerkhoven, fotografe Kim Balster en exposanten Sammie Sophie, Joske Schim en Maartje Gerritsen.'

Winnen!

We mogen twee kaarten weggeven aan degene die deze vraag goed kan beantwoorden: 'Met welke song (die ook te horen was in een TV commercial) had Gerson Main in 2015 een grote hit?' Stuur je antwoord naar info@3voor12limburg.nl en wie weet ben jij er morgen bij!

Meer info vind je hier.