3voor12 Limburg Nieuwsflits 3voor12 Limburg Nieuwsflits

Met nieuws over Bevrijdingsfestival Limburg, BLØF en Popronde

, Joséphine Kurvers

3voor12 Limburg Nieuwsflits

Met nieuws over Bevrijdingsfestival Limburg, BLØF en Popronde

Joséphine Kurvers ,

In deze nieuwsflits vind je het laatste muzieknieuws van Limburgse bodem. Heb je zelf nieuws of tips uit de regio? Mail het naar info@3voor12limburg.nl

Line up Bevrijdingsfestival Roermond bekend

Lesoir

Lesoir

De line up voor Bevrijdingsfestival Limburg dat op 5 mei in Roermond zal plaatsvinden is bekend. Op het Sena Talent Stage krijgen talentvolle Limburgse acts de kans om zich te laten zien aan een groot publiek. Storksky en Statemen die eerder dit jaar nog deelnamen aan Nu of Nooit staan op het Sena Talent Stage. Basket Case, Shiverburn, Tamarin Desert en The Hillbilly Moonshiners vullen de programmering voor dit podium aan.

Op het Cross Culture Stage staan publiekstrekkers als Kraantje Pappie, Moksi, Extince en Maask. Talentvolle regionale dj's als Turn2B en AdelicFunk krijgen ook een plaats op dit podium. De Limburgse bands Lesoir en Kovacs spelen op 5 mei op het mainstage van het festival in Roermond. The Common Linnets, My Baby, The Aggrolites, The Brahms en Diggy Dex maken de programmering voor het mainstage compleet. Het festival zal worden afgesloten met een after party in de ECI Cultuurfabriek. Het programma hiervoor blijft nog even geheim.

Voor meer informatie ga je naar: http://www.bevrijdingsfestivallimburg.nl/

BLØF speelt in openluchttheather De Doolhof in Tegelen

BLØF

BLØF

Op zondag 4 september 2016 zal  BLØF spelen in het openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Regen zal geen roet in het eten gooien in dit optreden van de Zeeuwen want het theater heeft een dak. Het dak en het decor dat bekend is van de Passiespelen zulle zorgen voor een uniek optreden.

Kaarten zijn te koop via Ticketmaster, de winkels van Primera, VVV-kantoren en de in Limburg bekende verkooppunten voor concertenkaarten als MusicMachine in Sittard, Sounds in Venlo en Satisfaction in Heerlen.

Popronde in Limburg

KinKobra tijdens Popronde Sittard

KinKobra tijdens Popronde Sittard

Op 15 september gaat de Popronde weer van start. Roermond is als eerste Limburgse stad aan de beurt op 18 spetember. Heerlen volgt met een editie op 25 september. Op 9 oktober zal het festival de cafés, podia, galleries en kerken in Weert weer overnemen, en omtoveren tot festivalterrein. Op 21 oktober is Venlo aan de beurt. In november kunnen talentvolle muzikanten hun kunsten tonen in Maastricht (4 november), Sittard (12 november) en Venray (20 november).

Wil je graag meedoen met jouw act? Inschrijven kan nog tot middernacht vandaag.

Voor inschrijvingen of het programma bezoek je: http://www.popronde.nl

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg