Nieuwe track en clip McRouwkost

Roermondse rapper brengt Hypocrisie naar buiten

Redactie ,

Misschien nog onbekend bij menig luisteraar maar dan is het de hoogste tijd om kennis te maken met de McRauwkost. Hypocrisie is zijn nieuwe track met bijbehorende video. Check 'm hier.

McRouwkost maakte begin 2016 officieel zijn comeback. In januari van dit jaar ondersteunt Rouwkost, Mutah Napoleon Beale (EX 2Pac Outlawz) tijdens zijn lezing in de vorm van poëzie. McRouwkost geeft zelf aan dit geen echte comeback te noemen omdat hij nooit is weg geweest. Het is volgens de Roermondenaar een serieuze missie en verantwoordelijkheid om mensen duidelijkheid te brengen en de honger naar kennis te stillen. "Ik schrijf niet zomaar wat er in mijn gedachten opkomt", zegt Jeffrey Abdoel. "De teksten zijn op waarheid gebaseerd. De wereld heeft in deze tijd veel meegemaakt en ik vorm een spreekbuis voor hen die geen stem hebben of krijgen. Veel artiesten zijn niet bewust wat voor schade ze toebrengen aan de jongeren en de samenleving, het is tijd om licht in de duisternis te brengen". 

Na een masterclass "performance & presentatie" van Akwasi (Zwart Licht) en Gaetan van de Sande die o.a. Ali B, Mr Polska, Opposites begeleid hebben, timmert McRouwkost nu verder aan zijn carriere. “Alles gebeurt met een reden”.

Hij geeft naar eigen zeggen een positieve lading aan muziek en video producties die daardoor samensmelten en daarmee zijn kijk op de wereld vormgeeft met als universele boodschap: "Liefde".

Meer info vind je hier.