In Toom 2011 ouderwets gezellig

Fotoverslag van het kleinste festival in Limburg

Bart Notermans ,

Voor zo'n veertien jaar organiseren de Pivo's van scoutinggroep St. Salvius te Limbricht het jaarlijkse In Toom festival. Wat in de vorige eeuw begon als heel kleinschalig en laagdrempelig festival, is anno 2011 nauwelijks veranderd. Een fotoverslag van 3VOOR12/Limburg-fotograaf Bart Notermans.

Fotoverslag van het kleinste festival in Limburg

Voor zo'n veertien jaar organiseren de Pivo's van scoutinggroep St. Salvius te Limbricht het jaarlijkse In Toom festival. Wat in de vorige eeuw begon als heel kleinschalig en laagdrempelig festival, is anno 2011 nauwelijks veranderd.

In Toom biedt jonge bands een podium waarbij het festival afgesloten wordt door een 'headliner'. Vast in de programmering is Konstepaasje al veertien jaar de huisband. Vreemde eend in de bijt dit jaar zijn Misery Kids uit Rotterdam, zij hebben de eer het festival te mogen openen. Thrash-metalband Times Have Changed uit Sittard hebben er een heus feestje van gemaakt. Ze vieren vandaag hun albumpresentatie, reünie en tevens hun laatste show op In Toom. Verder staat de stonerrock van de verse LiveXS Local Hero, Cherry Darling op het programma en wordt het festival afgesloten door de ska-deuntjes van MANoMAN.