3voor12 Limburg kijkt terug op 2011

...het jaar vliegt voorbij

Redactie ,

Op de laatste dag van het jaar kijkt de kernredactie mijmerend terug. Een jaar vol veranderingen maar vooral veel muziek. Een persoonlijke kijk op 2011.

Een paar hoogtepunten: de eerste Club 3voor12 Limburg avond in de Perron 55, de reeks Nu Of Nooit met MADI als grote winnares en de landelijke coverage van Pinkpop, een prima samenwerking tussen de landelijke redactie en de lokaalafdeling. Ook een jaar van verandering: het afscheid van Twan Bakker als grote leider van de kernredactie, Maurice Kamps en Erik Daems als gewaardeerde kernredactieleden. Mannen, nogmaals dank, zonder jullie geen 3voor12 Limburg anno 2011. Maar daarnaast ook weer een hoop nieuw schrijvers en fotografen die zich hebben aangemeld. Go for it in 2012!

Maar ook de toekomst gaat een hoop leuks brengen. Op 3 januari 2012 wordt onze nieuwe site en huisstijl gelanceerd met veel interactiviteit in een gelikte jas. Muzikaal denken we alvast aan de editie van Bospop waar niemand minder dan Lenny Kravitz al is aangekondigd. En zou dan eindelijk, een jarenlange wens en 'roddel', Van Halen komen? We zullen zien.
Een nieuw seizoen Nu Of Nooit staat voor de deur en Pinkpop 2012 mag ook aan de lijst worden toegevoegd. Uiteraard blijven we met interesse kijken naar de vele goede bands uit onze mooie provincie.

Tot slotte een major thanks aan jullie, onze trouwe lezers. Tot 2012 en maak er een mooi jaar van!