Tijdens de A Feast Of Consequences tour verzorgt Groninger Arjan Van Der Linde samen met zijn band een groot deel van het voorprogramma. Natuurlijk wordt ook thuisbasis Groningen aangedaan. De zanglijn van Arjan Van Der Linde doet op sommige momenten zelfs aan die van de 'nieuwe' Marillion, met Steve Hogarth als zanger, denken en past dan ook prima in het voorprogramma.
Dat Fish een hele carrière achter de rug heeft, blijkt al voor het concert. Een groep trouwe fans reist ieder optreden van Fish in Nederland af en heeft ook in Groningen ruim op tijd een plekje bij het podium bemachtigd. Alleen de verschijning van de zanger zorgt al voor een publieke liefdesverklaring. Bij ieder nummer en beweging weten de fans wat er van hen wordt verwacht. De zanger lijkt de liefde van de fans in zich op te zuigen. Deze liefde lijkt wederzijds.
De tour staat in het teken van het nieuwe album A Feast Of Consequences. Hierbij komt veel materiaal aan bod. Dit gaat meestal gepaard in blokken van nieuwer werk die worden afgewisseld met welbekende geliefde klassiekers. Het nieuwe album is onder de fans die een pre-order hadden geplaatst digitaal verspreid, omdat een bedrijf zijn afspraak niet kon nakomen. Zodoende zijn de fans toch voorbereid op het nieuwe werk, dat dan ook vol enthousiasme wordt ontvangen. De muzikale klanken dringen door tot het bot en laten de vloer trillen.
Nadat Fish, tevens een vermakelijk verteller, met een Schots accent zijn frustratie heeft geuit over programma's als Big Brother en X-Factor en over mensen die beroemd worden zonder eigenlijk iets te kunnen, brengt de band het nieuwe nummer All Loved Up ten gehore. Volgens de zanger is dit nummer geschreven met ironische en sarcastische Schotse humor. Dit blijkt ook uit de live-uitvoering. Terwijl Fish de tekst zingt, neemt hij veelbetekenend grijnzend 'verwaande' fotomodelhoudingen aan en wekt ook hiermee de lachers op zijn hand.
Toch doen vooral de klassiekers het goed. Zeker nadat de band een drietal droevige oorlogs-georiënteerde nummers van het nieuwe album heeft gebracht, is het verlangen naar iets stevigers groot. Gelukkig is er dan ook ruimte voor bekender opzwepender werk: een medley van Assassing, Credo en Tongues, dat uiteindelijk weer eindigt in Assassing. Met liefdevolle dwingende handgebaren 'hypnotiseert' frontman Fish het publiek om mee te klappen. Niet dat dat echt nodig is. Dat doet men, zelfs achterin, al uit zichzelf.
Zeker tijdens de toegift waarin het gezelschap Freaks en Lucky brengt, krijgen de stembanden van Fish rust. "It could've been you / It could've been me / It could've been anybody / But he was born lucky" krijgt bijval van alle aanwezigen in de Kleine Zaal. 'Lucky' is dan ook een gevoel dat door de zaal zweeft. Ondanks dat veel favorieten niet zijn gespeeld, prijzen de bezoekers zichzelf gelukkig dat ze bij dit optreden waren.