Oud en nieuw komt er weer aan. Voor velen betekent dat feesten tot je erbij neervalt. Waar kun je dat nou een beetje goed doen? Wij hebben een handig lijstje gemaakt met het beste wat Groningen te bieden heeft!

DOT Party: NYE 2020

Waar? DOT, 21.00-03.00.

Wat? DOT houdt het nog even spannend en zet in het evenement “more info soon”. De super early bird en early bird tickets zijn uitverkocht, en de reguliere zijn €25,00. Voor de echt late koper zijn er ook nog late bird tickets te koop voor €35,00 op 31 december zelf. Houd het in de gaten en, zoals DOT zelf zegt: “Bring in 2020 in style!”.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Paradigm Trilogy: NYE

Waar? Zeefgebouw, Paradigm, 21.00-07.00

Wat? De trilogie bestaat uit een (uitverkocht) Pre-NYE feest op 28 december, een NYD feest op 1 januari en natuurlijk het NYE feest op 31 december. Sluit hier het jaar af met knallende techno, ambient en andere electronica door dj’s als Tommy Four Seven. De line-up staat op facebook en het belooft dansen en raven tot in de vroege uurtjes. Tickets zijn €36.-

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

OOST NYE

Waar? OOST, 00.30-08.00

Wat? Vind je Paradigm nou net wat te massaal, ruig of duur? Dan is OOST een mooi alternatief. Hier draait nieuwjaarsnacht Detroit Swindle, een Amsterdams producersduo dat al een tijd hoge ogen gooit in de wereld van deep house. Wat mag je verwachten? Opzwepende housebeats afgewisseld met groovy disco. Naast hen draaien Fafi Abdel Nour en Elias Mazian back-to-back. Tickets zijn online te koop voor €22,-

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

NYE/HSA

Waar? Hundread Sound Academy HSA Groningen, 23.30-08.00

Wat? Wie tot vroeg wil feesten kan ook terecht bij HSA. Met psytrance, house, techno, reggae, dub, ambient en nog meer heeft HSA een brede line-up klaar staan. Alsof dat nog niet genoeg is, is er om middernacht ook een heuze vuurwshow! Reguliere tickets zijn €15,- en aan de deur kopen is ook mogelijk (voor €20,-)

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Club Kokomo Presents NYE: The Great Gatsby

Waar? Club Kokomo, 23:59 - 06:00

Wat? Wil je het decennium chique afsluiten, dan moet je naar Club Kokomo, waar het thema The Great Gatsby is. Met champagne wil de Club wild 2020 ingaan. Vier namen van eclectische dj’s staan op de line-up. Ze draaien onder andere house, trap en dancehall Het belooft een diverse avond te worden, dus trek je roaring 20s outfit uit de kast en koop een ticket! (€20,-)

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

♢ Rebel Rebel x Messen Messen x 20 20 ♢

Waar? Rebel Rebel, 22.00-02.30

Wat? Dubbel genieten, dubbele pret, daar gaat Rebel Rebel voor in deze samenwerking met De Messen. De Neder-Indie-band kruipt achter de draaitafels en verzorgt de muziek in het hostel die avond. Het doel is dansen dansen op vele verschillende stijlen stijlen en pas op dat je niet dubbel gaat zien. Is het belangrijk om jezelf te zijn, staat in het evenement, dan is Rebel Rebel daar voor je en komen De Messen als iets compleet anders dan gewoonlijk. Dit wil je meemaken.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Kopjek NYE Houseparty

Waar? Graanfabriek, 00.33-07.36

Wat? De Graanfabriek wordt door de organisatie van Kopjek omgetoverd tot een sfeervolle en huiselijke plek waar de gehele nacht house te horen is. Voor dat laatste zorgen dj’s Festimi Soundsystem, TITIA en resident Tjade. Een mooi alternatief voor OOST of Paradigm! Tickets kosten €21,50.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Subsonic New Year Mayhem Reunion

Waar? De Loods, 23.00-06.00 (drum and bass) en 06.00-11.00 (techno afterparty)

Wat? Klassiek raven in een kleinere setting kun je als vanouds goed bij de Subsonic New Year Mayhem Reunion. Het eerste gedeelte van het feest bestaat uit drum and bass met als headliner de Zuid-Afrikaanse Counterstrike. Mocht je om 06.00 toch nog niet naar huis willen, kun je doorraven op de techno afterparty met onder andere Mononoid. Tickets zijn 15€.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Roodkopje NYE 2019

Waar? Simplon, 01.00-06.00

Wat? Ben jij nou meer van hip hop en r&b dan van house of techno? Dan kun je tijdens oud en nieuw het best terecht in Simplon. Roodkopje organiseert daar traditiegetrouw hun nieuwjaarsfeest in de grote en kleine ‘huiskamers’ (zalen). Muziek is er van onder andere SMP, Terá Korá en Day-One. Alleen late-bird tickets zijn nog beschikbaar voor €27,50.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.