Puike Prijsvraag: win kaarten voor Template

Nieuw feestje in Simplon met headliner Boddika

Tekst: Esmée Koeleman ,

Template, een nieuw techno-/houseconcept, zal maandelijks terugkeren naar Simplon. Op twee podia draaien verscheidene dj's tot in de vroege uurtjes. Template pakt meteen goed uit en weet voor deze eerste editie kroonjuweel Boddika (UK) te strikken. Zaterdag 22 oktober is de eerste editie en wij mogen 3x2 kaarten weggeven!

Alex Green, de man achter Boddika, begon zijn dj-carrière met het maken van experimentele drum 'n bass en dubstep. Hoewel hij een overstap gemaakt heeft naar een meer techno/house/electro stijl, zijn de invloeden van drum 'n bass en dubstep nog duidelijk te horen. Dekmantel, Awakenings en Lowlands draaide de dj met gemak plat. Het is nu de vraag of het Groningse publiek het beatgeweld van Boddika aankan.

Douwe Ykema, de doorgewinterde dj van Kopjek opent de avond en wordt opgevolgd door Strano; de resident van Simplons nieuwe donderdagavondconcept Switch en is ook wel bekend van Paradigm en Pand48.

In Room Two wordt het kwik deze avond opgekrikt door Thee J Johanz en Geert Jan.

Wil jij kans maken om gratis met je stapmaatje, oma, opa of buurvrouw naar de eerste editie van Template te mogen? Maak dan de volgende zin af:

Als ik een succesvolle Britse dj zou zijn, dan...

Stuur je antwoord vóór donderdag 20 oktober 12.00 uur naar 
prijsvraag@3voor12groningen.nl. De winnaars krijgen dezelfde dag bericht.