Vacature: 3voor12 groningen zoekt cameraman/-vrouw en editor

Kom jij onze videocrew versterken?

Redactie 3voor12 groningen ,

Zie jij de wereld graag door een lens? Leg jij die wereld graag vast in bewegend beeld? Ben je muziekliefhebber met een liefde voor filmmaken? Dan is werken binnen de 3voor12 groningen videocrew vast iets voor jou!

In 2015 startte 3voor12 groningen met een gloednieuw videoprogramma: 3voor12 groningen iTV. Met diverse korte video-items brengen we de Groningse muziekscene op eigen wijze in beeld, wat een waardevolle aanvulling is op onze geschreven artikelen en ons fotomateriaal. Omdat we de activiteiten met onze videoredactie willen uitbreiden, zijn we op zoek naar cameramannen/-vrouwen en editors!

Je gaat namens 3voor12 groningen op pad met de videocrew om items te maken over de Groningse popscene. Je legt beeld en geluid vast, en bent bij voorkeur ook in staat om te editen. Daarnaast denk je actief mee over de inhoud van het programma.

Je takenpakket:
- camerabediening op locatie
- opnemen van geluid
- monteren van het eindresultaat
- meedenken over de inhoud van het programma
- meedenken in het ontwikkelen van een draaiboek
 
We vragen:
- ervaring met Adobe Première
- enthousiasme
- creativiteit
- flexibiliteit

Geen vereiste, wel een pre:
- beschikking over een eigen camera, bij voorkeur DSLR
- beschikking over eigen editing software, bij voorkeur Adobe Première
- kennis van de Groningse muziekscene
 
We bieden:
- werken in een enthousiast team
- ervaring opdoen in programma's maken
- coaching in camerabediening en monteren
- een mooie aanvulling op je cv

Lijkt het je tof om onze videocrew te komen versterken? Stuur dan uiterlijk 20 juni een e-mail naar redactie@3voor12groningen.nl en vertel ons waarom! Een korte motivatie met cv is voldoende. Let op: het betreft een vrijwilligersfunctie.

3voor12 groningen is de Groningse redactie van 3voor12, de muziektak van de VPRO en tevens het grootste online muziekplatform van Nederland. Door verslagen, interviews, nieuwsartikelen, video-items, achtergronden, concertrecensies, aankondigingen en reportages streeft de redactie van 3voor12 groningen, met een groep enthousiaste vrijwilligers, ernaar om zo volledig mogelijk verslag te doen van de Groningse muziekscene.