VERA/LIVE presenteert split-single op 10 januari

Feestje met traumahelikopter in de Kelderbar

Tekst: Lilian Zielstra Foto's: Bob de Vries en André Eggens ,

We hadden het al eerder aangekondigd maar nu gaat het dan toch echt gebeuren: de eerste Vera split-single komt uit. Op die single staan traumahelikopter en together PANGEA. Het is de eerste keer dat Vera een single uitbrengt en dat moet natuurlijk gevierd worden met een mooie presentatie.

In september interviewden we Ralf Koopman en Robin Eggens, vrijwilligers bij Vera en initiatiefnemers van de split-singles, over het uitkomen van de eerste single. Toen was het werk nog in volle gang, maar inmiddels is het resultaat er. De allereerste Vera-single wordt gevuld door traumahelikopter en together PANGEA, en ziet er prachtig uit met een gezeefdrukte hoes. Natuurlijk moet zo’n single gepresenteerd worden, het liefst met een mooi feestje.

En een mooi feestje gaat het worden. traumahelikopter, inmiddels groot genoeg om de Grote Zaal van Vera te vullen (en dan hebben we het nog niet eens over Lowlands of Best Kept Secret), speelt in de Kelderbar en zorgt er ongetwijfeld voor dat het een ruige, bloedhete nacht gaat worden. Behalve dat komt er ook een heel arsenaal aan DJ’s: Jan Kooi/Kogar, Planet Trash, Grunnen Rocks, WOLVON doet een dj-set en uiteraard speelt het VERA/LIVE ook. Dit is dus iets waar je bij wilt zijn.

De singlerelease van VERA/LIVE is op zaterdag 10 januari om 23.30 uur in de Kelderbar van Vera. Entree is gratis.

3voor12 groningen mag twee singles weggeven! Wil jij kans maken op één van de twee puike VERA/LIVE-singles, vertel ons dan waarom je er zo graag één wilt! Stuur je goede reden in voor donderdag 15 januari, 12.00 uur, naar prijsvraag@3voor12groningen.nl.