3voor12 groningen zoekt presentatietalent

Ben jij het nieuwe gezicht van 3voor12 groningen?

Redactie 3voor12 groningen ,

Is de camera al van kinds af aan verliefd op jou? Vind je het leuk om voor een groep te staan en te presenteren? Ben je nieuwsgierig van aard en deel je graag het laatste nieuws met de mensen om je heen? Sta je graag letterlijk en figuurlijk in de spotlight? Heb jij een grote interesse in de Groningse muziekscene en wil je deze beter leren kennen? Dan is 3voor12 groningen op zoek naar jou!

In 2015 start 3voor12 groningen met een gloednieuw videoprogramma! Met diverse korte items per aflevering gaan wij de Groninger muziekscene op eigen wijze in beeld brengen. Hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiast presentatietalent. Als presentator (m/v) informeer je de kijker over de items die het programma te bieden heeft, leid je het programma in goede banen, interview je gasten, en ben je hét gezicht en visitekaartje van 3voor12 groningen. Daarbij denk je mee over de inhoud van het programma en voer je redactionele taken uit in de voorbereiding van deze items.

Je takenpakket:
- presenteren op locatie
- interviews afnemen
- meedenken over de inhoud van het programma
- ontwikkelen van een draaiboek

We vragen:
- representativiteit
- uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
- goede beheersing van de Engelse taal
- enthousiasme
- creativiteit
- spontaniteit
- flexibiliteit

Geen vereiste, wel een pre:
- ervaring in presenteren, monteren en /of camerawerk
- kennis van de Groningse muziekscene

We bieden:
- werken in een enthousiast team
- een sterk netwerk
- ervaring opdoen in programma maken
- coaching in presenteren en interviewen
- een mooie aanvulling op je cv

Interesse? Stuur een videoboodschap van minimaal 30 seconden, waarin jij jezelf op eigen wijze presenteert, en je cv voor 15 februari aanstaande naar: redactie@3voor12groningen.nl

3voor12 groningen is de Groningse redactie van 3voor12, de muziektak van de VPRO en tevens het grootste online muziekplatform van Nederland. Door middel van verslagen, interviews, nieuwsartikelen, video-items, achtergronden, concertrecensies, aankondigingen en reportages streeft de redactie van 3voor12 groningen, met een groep enthousiaste vrijwilligers, ernaar, zo volledig mogelijk verslag te doen van de Groninger muziekscene.