Puike Prijsvraag: win kaarten voor Thomas Azier

Azier presenteert debuutalbum Hylas in Vera

Tekst: Robin Eggens Foto's: André Eggens ,

Binnenkort staat Thomas Azier in Vera en jij kan erbij zijn! Helemaal voor niets! Nouja, bijna niets, je hoeft alleen antwoord te geven op de volgende prijsvraag.

Op donderdag 15 mei staat singer-songwriter Thomas Azier in VERA. Hij koos ervoor om de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden te verlaten en te verhuizen naar Berlijn. De toen negentienjarige Azier vertrok om te gaan experimenteren met muziek. Zijn electropop was al te horen op de twee EP’s Hylas 001 en Hylas 002 die Azier uitbracht op zijn eigen label, Hylas Records.

In een interview dat Azier gaf aan 3voor12, vertelde hij dat het verhuizen naar Berlijn veel invloed heeft gehad op zijn muziek: "Van het Friese platteland naar Berlijn, dat was alsof twee treinen recht op elkaar knalden. Vijf jaar lang ben ik obsessief met mijn muziek bezig geweest, echt krankzinnig, ongezond. Altijd maar was ik aan het denken en denken, op een gegeven moment ging ik ook nauwelijks nog uit. Ik had eigenlijk iemand nodig die tegen me zei: zo is het goed."

Twee maanden geleden bracht Azier zijn langverwachte debuutalbum Hylas uit die goed werd ontvangen. 3voor12 verkoos de plaat als Album van de Week en concludeerde: “Ja, je kan de monsterprestatie die Thomas Azier heeft geleverd met tal van superlatieven bewierroken, maar uiteindelijk is Hylas een plaat waar je bek van openvalt.”

Bij het optreden in VERA zal TEPR het voorprogramma verzorgen. Deze Franse muzikant en producer maakte onder andere een remix van Aziers How To Disappear.
 

Wil je kaarten winnen voor Thomas Azier?

3voor12 groningen mag 1x2 kaarten weggeven voor dit optreden in Vera. Wat je hiervoor moet doen? Stuur het goede antwoord (met je voor- en achternaam) op de volgende vraag vóór 13 mei 12.00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl:

Waar verwijst Hylas, de naam van Aziers debuutalbum en label, naar?