Win een kaartje voor Damien Jurado in De Oosterpoort! Win een kaartje voor Damien Jurado in De Oosterpoort!

Groninger trots The Black Atlantic in voorprogramma

, Tekst: Wymer Praamstra

Win een kaartje voor Damien Jurado in De Oosterpoort!

Groninger trots The Black Atlantic in voorprogramma

Tekst: Wymer Praamstra ,

De Amerikaanse singer-songwriter veteraan Damien Jurado heeft dit jaar al weer zijn elfde album uitgebracht. In de Oosterpoort komt de potige zanger op woensdag 29 februari met zijn band laten horen hoe het live klinkt, met als voorprogramma ‘onze’ helden van The Black Atlantic.

 De Amerikaanse singer-songwriter veteraan Damien Jurado heeft dit jaar al weer zijn elfde album uitgebracht. In de Oosterpoort komt de potige zanger met zijn band laten horen hoe het live klinkt, met als voorprogramma ‘onze’ helden van The Black Atlantic.


Damien Jurado is al enorm lang bezig, maar komt met zijn laatste paar albums meer en meer in de internationale spotlights. Op zijn nieuwste album Maraqopa slaat hij een lichtelijke psychedelische zijstraat van de traditionele singer-songwriter  route in. Afgewisseld met de voor hem kenmerkende licht experimentele intieme liedjes maakt Maraqopa weer een topalbum welke Jurado aan zijn steeds imposantere repertoire toe kan voegen.

Het voorprogramma van deze avond is de status van voorprogramma eigenlijk al ontstegen. Tours over de hele wereld en op eigen kracht zalen als Vera vullen zegt genoeg over de kwaliteit van de indie-folk toppers van The Black Atlantic. Met nieuw werk wisten zo op Eurosonic al veel indruk te maken en dat zal in De Oosterpoort zeker niet anders zijn. In eigen stad klinken de mannen toch altijd op hun best.

Wil jij gratis met een vriend of vriendin naar Damien Jurado en The Black Atlantic in De Oosterpoort? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar redactie@3voor12groningen.nl  o.v.v. Damien Jurado: op welk festival in De Oosterpoort speelde Damien Jurado een paar jaar terug? Onder de goede inzendingen verloten we 1x2 vrijkaartjes voor dit concert!
advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen