Wheels On Fire, the Anomalys en Urban Junior in Vera Wheels On Fire, the Anomalys en Urban Junior in Vera

Robert's jaarlijkse Kiss'n' Run birthday party wederom geslaagd feestje

, Tekst en foto's: Harold Zijp

Wheels On Fire, the Anomalys en Urban Junior in Vera

Robert's jaarlijkse Kiss'n' Run birthday party wederom geslaagd feestje

Tekst en foto's: Harold Zijp ,

Het is inmiddels een traditie: Robert van der G. - beter bekend als Robert Stipjes - organiseert jaarlijks rond zijn verjaardag een rock 'n' roll feestje in Vera met vaak heel leuke bands . De editie van dit jaar moest even op gang komen, maar ook nu werd het weer een leuk feestje.

Robert's jaarlijkse Kiss'n' Run birthday party wederom geslaagd feestje

Het is inmiddels een traditie:  Robert van der G. - beter bekend als Robert Stipjes - organiseert jaarlijks rond zijn verjaardag een rock 'n' roll feestje in Vera met vaak heel leuke bands . De editie van dit jaar moet even op gang komen, maar ook nu wordt het weer een leuk feestje.

Het spits wordt deze keer afgebeten door de eenmans rock 'n' roll act Urban Junior uit Zwitserland. Een beetje een maffe Zwitser die de boel niet echt los krijgt met zijn piepknorsamples, gitaartje en zang door een roeptoeter.  

Dat wordt vervolgens meer dan goed gemaakt door een stel jonge honden uit Amsterdam: the Anomalys. In een stief half uur rauzen die door een lekkere, puntige set garagerock heen en eindigen met drie man op de bar. Leuk.

Wheels on Fire scoorde naar aanleiding  van hun concert vorig jaar al een zeer eervolle zevende plaats in de Vera poll en bevestigen die reputatie wederom met een aantal geweldige garagepop liedjes, die de boel nog eens flink doen opschudden. Het viertal uit Athens, Ohio heeft ook al twee hele leuke platen op haar naam staan en zou wel eens een festivaltoppertje kunnen worden in de toekomst.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen