Uitverkocht Technootjes Festival smaakt naar meer Uitverkocht Technootjes Festival smaakt naar meer

Voorzieningen verdienen verbetering

, Tekst: Femke Jaarsma / Peter Dijkstra | Foto's: Erikjan Koopmans

Uitverkocht Technootjes Festival smaakt naar meer

Voorzieningen verdienen verbetering

Tekst: Femke Jaarsma / Peter Dijkstra | Foto's: Erikjan Koopmans ,

De eerste editie van het Technootjes Festival in Groningen gaat met 2500 bezoekers de boeken in als uitverkocht. De Facebook pagina van het evenement loopt inmiddels over van de positieve reacties. Mede-organisator Piter Terpstra uit Leeuwarden ziet een volgende editie dan ook wel zitten.

Voorzieningen verdienen verbetering

De eerste editie van het Technootjes Festival in Groningen gaat met 2500 bezoekers de boeken in als uitverkocht. De Facebook pagina van het evenement loopt inmiddels over van de positieve reacties. Mede-organisator Piter Terpstra uit Leeuwarden ziet een volgende editie dan ook wel zitten. "Op naar volgend jaar!", zo laat hij in een korte reactie weten.

Friesland was ruimschoots vertegenwoordigd op het D.I.K. podium met dj's als Andreas Bergmann, Jelle Kuipers en Dennis Jahns. In de duistere ruimte van D.I.K. liepen de temperaturen hoog op. Letterlijk. Een reactie op Facebook: "Wat was die D.I.K. stage goed, zo hoort techno te zijn."

Patatje (s)met
Qua techno viel er niets te klagen. En ook het weer werkte mee, de zon brak zelfs meerdere keren door de wolken heen. De voorzieningen verdienen echter verbetering. Patatkramen waar de mayonaise op is, te weinig damestoiletten; het zijn kleine smetjes op deze eerste editie van het festival. Wanneer dat soort problemen volgend jaar vakkundig worden weggepoetst, kan het Technootjes Festival uitgroeien tot een staalkaart van technocultuur in Noord Nederland.

----
Wat: Technootjes Festival 2011
Waar: Industrieterrein Euvelgunne, Groningen
Wanneer: zaterdag 13 augustus 2011
Opkomst: uitverkocht

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen