Puddingfabriek kleurt oranje tijdens Jägerland Puddingfabriek kleurt oranje tijdens Jägerland

Ondanks stroeve start een waardige afsluiting met Joost van Bellen

, Sander Nieuwenhuijsen (tekst) & Niels Meijer (foto's)

Puddingfabriek kleurt oranje tijdens Jägerland

Ondanks stroeve start een waardige afsluiting met Joost van Bellen

Sander Nieuwenhuijsen (tekst) & Niels Meijer (foto's) ,

Misschien komt het door de shotjes Jägermeister, maar ondanks de wat rommelige en gedateerde set van de Fransoos Alan Braxe is rond 2 uur ’s nachts het publiek in de Puddingfabriek pas echt in een feeststemming. Precies op tijd voor de climax van de avond: Joost van Bellen.

Ondanks stroeve start een waardige afsluiting met Joost van Bellen

Misschien komt het door de shotjes Jägermeister, maar ondanks de wat rommelige en gedateerde set van de Fransoos Alan Braxe is rond 2 uur ’s nachts het publiek pas echt in een feeststemming. Precies op tijd voor de climax van de avond: Joost van Bellen.

Met een enorme opblaasbare drankfles voor de deur en het alom aanwezige oranje logo kan je moeilijk om de sponsor heen van het in samenwerking met Vice georganiseerde feestje. Ondanks alle promotie duurt het tot een uur of 1 voordat de Puddingfabriek zich vult met publiek. En dat terwijl de van oorsprong Friese Estaw al om 22 uur was begonnen met draaien.

Meneo moest helaas afzeggen omdat zijn vlucht uit Spanje geannuleerd werd vanwege de aswolk. Ondanks de wat rommelige en gedateerde set van de Fransoos Alan Braxe (aka Stardust: ‘Music Sounds Better With You’) is het publiek rond 2 uur pas echt in een feeststemming. Precies op tijd voor de climax van de avond: Joost van Bellen.

Het was de rit van Amsterdam naar Groningen dik waard, want met een opzwepende set met onder andere nog onbekend werk van Scissor Sisters en drie onuitgebrachte Junkie XL-tunes, sluit Van Bellen de avond groots af met een toegankelijke maar ook vernieuwende set. Hij maakt contact met het publiek en doet zelfs nog even voor hoe je jägermeister hoort te drinken. Wel goed tanden poetsen bij thuiskomst, na al die mierzoete drankjes.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen