New Attraction Award Party 5 juni in Simplon New Attraction Award Party 5 juni in Simplon

New Attraction komt met grootse introductie van het festival op 3 juli

, Ennio Wolsink (tekst)

New Attraction Award Party 5 juni in Simplon

New Attraction komt met grootse introductie van het festival op 3 juli

Ennio Wolsink (tekst) ,

Op zaterdag 5 juni a.s. wordt er in Simplon de New Attraction Award Party gegeven. Dit is alvast een tipje van de sluier, van wat de achtste editie van New Attraction op 3 juli bij Kardinge dit jaar zal brengen. Ook zal zaterdag op feestelijke wijze de line-up voor het fesitval bekend worden gemaakt. De organisatie belooft alle bezoekers een V.I.P.-behandeling en een gratis ticket voor het festival.

New Attraction komt met grootse introductie van het festival op 3 juli

Op zaterdag 5 juni a.s. wordt er in Simplon de New Attraction Award Party gegeven. Dit is alvast een tipje van de sluier, van wat de achtste editie van New Attraction op 3 juli bij Kardinge dit jaar zal brengen. Ook zal zaterdag op feestelijke wijze de line-up voor het festival bekend worden gemaakt. De organisatie belooft alle bezoekers een V.I.P.-behandeling en een gratis ticket voor het festival.

Wat staat er allemaal op het programma? Ten eerste zal tijdens de Awardparty de tweede ronde plaatsvinden van de MC Battle, een wedstrijd in het leven geroepen om artiesten uit verschillende urban disciplines creatief uit te dagen. Op het Bevrijdingsfestival in Groningen vond de eerste ronde plaats, met de Debattles waarin de rappers Mulu, Siroc, Ricks, Denial, Moflow, RT-Ice en Daniel Air het publiek hun kunsten lieten zien. Dit zullen ze dus weer gaan doen in Simplon, in de Freestyle Battle. 

Zaterdag zijn er ook allerlei showcases van de voor de New Attraction Award Battles genomineerde dansers, skateboarders en freestyle voetballers (panna). Bovendien wordt er voor belangstellenden van de Beatcreator Battle een samplekit van DJ Fullscale bekend gemaakt. En alsof dat nog niet genoeg is, 5 juni vindt ook de kick-off van de Shout Out! wedstrijd plaats, waarmee mensen door het insturen van filmpjes kunnen meedingen naar VIP kaarten voor het New Attraction Festival. Met al deze dingen op het programma belooft The New Attraction Award Party een groot en divers feest te worden! 

Naast alle battles en showcases zijn er uiteraard ook optredens. MC Complex zal de ceremoniemeester zijn van de avond, daarbij ondersteund door DJ Lowpro, die tijdens de Freestyle Battle voor de beats zal zorgen. Last but not least is er ook de speciale act van Us, die naar verwachting een energieke liveshow vol verassingen zal geven. 

New Attraction Award Party is op zaterdag 5 juni in Simplon, vanaf 20:30. De entree is €5, hierbij krijg je ook gelijk een ticket voor het New Attraction festival op 3 juli.

advertentie
Tags
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen