Flux komt met bijzondere handgemaakte debuut-EP: Held op Sokken Flux komt met bijzondere handgemaakte debuut-EP: Held op Sokken

EP bevat akoestische uitvoeringen van nummers uit het Flux-repertoire

, Tekst: Ennio Wolsink

Flux komt met bijzondere handgemaakte debuut-EP: Held op Sokken

EP bevat akoestische uitvoeringen van nummers uit het Flux-repertoire

Tekst: Ennio Wolsink ,

De band Flux, het alter ego van de Groningse zangeres/toetseniste Irene Wiersma, komt deze maand augustus met een bijzondere handgemaakte en met liefde in elkaar gezette debuut-EP: Held op Sokken. Alle CD-hoesjes zijn door Flux zelf gemaakt

EP bevat akoestische uitvoeringen van nummers uit het Flux-repertoire

De band Flux, het alter ego van de Groningse zangeres/toetseniste Irene Wiersma, komt deze maand augustus met een bijzondere handgemaakte en met liefde in elkaar gezette debuut-EP: Held op Sokken. Alle CD-hoesjes zijn door Flux zelf gemaakt.

De EP van Flux, Held op Sokken, bevat nieuwe akoestische uitvoeringen van nummers uit het repertoire van deze Groningse band. Flux maakt naar eigen zeggen wonderlijke Nederlandstalige popmuziek met surrealistische teksten. De liedjes met namen als “Witte Sneeuw” en “Boze God” zijn volgens de band “als dromen, van licht ontregelende signatuur, die je meevoeren naar een dikwijls grimmige, veelal persoonlijke wereld vol controverse.”

Flux brengt na de zomer ook op het Coöperatie/Excelsior Records label een debuutalbum uit, genaamd “Pluimgewichten”. Een aantal liedjes van de EP zullen in een andere versie ook Pluimgewichten voorkomen. Dit album zal op 10 oktober a.s. worden gepresenteerd in het Paradiso te Amsterdam.

Op de website van Flux kan de EP, die voor €20 te koop is, worden besteld.

 

 

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen