Prijsvraag: win kaarten voor Jägerland in Groningen Prijsvraag: win kaarten voor Jägerland in Groningen

Toon je liefde en feest 8 mei mee bij Jägerland in de Puddingfabriek

, Sander Nieuwenhuijsen

Prijsvraag: win kaarten voor Jägerland in Groningen

Toon je liefde en feest 8 mei mee bij Jägerland in de Puddingfabriek

Sander Nieuwenhuijsen ,

Een lange nacht goed feesten kunnen we in Groningen wel. Als dat ook nog eens gratis kan met een sterke line-up zijn we ook bij 3VOOR12/Groningen om. Vice brengt op zaterdag 8 mei Alan Braxe, Joost van Bellen, Meneo en Estaw naar Groningen voor een gratis feest. En jij kan er bij zijn!

Toon je liefde en feest 8 mei mee bij Jägerland in de Puddingfabriek

Een lange nacht goed feesten kunnen we in Groningen wel. Als dat ook nog eens gratis kan met een sterke line-up zijn we ook bij 3VOOR12/Groningen om. Jägerland brengt op zaterdag 8 mei Alan Braxe, Joost van Bellen, Meneo en Estaw naar Groningen voor een gratis feest. En jij kan er bij zijn!

De afgelopen jaren liet Vice op Eurosonic al zien een neus te hebben voor vernieuwende acts. In de Puddingfabriek en Simplon was het elk jaar feest. Dit voorjaar trekt de club met de Jägerlandtour langs verschillende steden om gratis feesten te organiseren. Elk met een spannende line-up en enige exclusiviteit dankzij de relatief kleine locaties.

De acts op 8 mei in de Groningse Puddingfabriek zijn divers en veelbelovend. Alan Braxe is een grote Franse naam in de remixwereld. Van Britney Spears tot Justice, hij maakt alles even dansbaar. De Amsterdamse 'discodinosaurus' Joost van Bellen behoeft geen verdere introductie. Op Eurosonic liet Vice ons dit jaar al kennis maken met het Spaanse Meneo. Verreweg het meest memorabele (en verontrustende) optreden van het festival, dankzij de live combinatie van exotische Gameboygeluiden en geslachtsdelen. Estaw maakt met een mix van house, electro, hiphop en disco het feest compleet.

De gratis kaarten worden verloot onder de inschrijvingen op de site www.jagerland.nl Wij hebben echter een deal gesloten waardoor je kans om mee te feesten op 8 mei stukken groter wordt. En het enige dat je hoeft te doen is een beetje liefde tonen. Inschrijvingen die als motivatie “I Love 3VOOR12/Groningen” invullen op de site vergroten hun kans in de kaartverloting aanzienlijk! Party on!

Jägerland in de Puddingfrabiek
Zaterdag 8 mei van 22.00 – 04.00
Minimum leeftijd: 21 jaar

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen