De jeugd heeft de toekomst! De jeugd heeft de toekomst!

Ook in 2009 veel jong talent op Eurosonic Noorderslag

, Sander Nieuwenhuijsen

De jeugd heeft de toekomst!

Ook in 2009 veel jong talent op Eurosonic Noorderslag

Sander Nieuwenhuijsen ,

En dan hebben we niet alleen over de Jeugd van Tegenwoordig. 3VOOR12/Groningen zocht twee bands uit met beiden een gemiddelde leeftijd onder de 20 jaar

Ook in 2009 veel jong talent op Eurosonic Noorderslag

Twee bands met beiden een gemiddelde leeftijd onder de twintig jaar. En dan al je opwachting maken op Eurosonic Noorderslag. Wie ze zijn en wat ze doen, lees je hier!

- The Dirty Shambles / The Phrases donderdag 15 januari - Shadrak - Up 23:45 - 00:30 uur

Dirty Shambles begint 2009 met het presenteren van hun nieuwe naam; The Phrases. “Een originelere naam, ook om verwarring te voorkomen met andere bands.” 2008 was een goed jaar. Begonnen op Grunnsonic en een optreden op onder andere bevrijdingsfestival Groningen en het voorprogramma van de Wombats in Vera volgden. Dit jaar hopen ze op Eurosonic boekers, management en een nieuw publiek te overtuigen zodat ze in 2009 ook buiten Groningen kunnen groeien.

Op Eurosonic wordt naast de nieuwe naam ook alvast een preview van de EP uitgedeeld, die binnenkort zal worden gepresenteerd. “We hebben ons optreden voor Eurosonic goed voorbereid, zo hebben we een workshop gekregen in de Oosterpoort wat er zo te halen valt op Eurosonic. Daarom gaan we woensdagavond vanaf 11 uur ook al optreden in Shadrak met Make believe en Exposed." Volgend jaar rond deze tijd hopen de jongens een contract getekend te hebben, misschien een cd klaar en natuurlijk op Noorderslag spelen!

 

- I Kissed Charles - zaterdag 17 januari - Serious Talent Stage 20:30 - 21:15 uur

Het kan hard gaan, ook als je bandje uit Meppel komt. Veel optredens door het hele land, voorprogramma van The Long Blondes, The Futureheads en Hooverphonic, Popronde, Bevrijdingsfestival, 3FM Serious Talent en te gast bij 3VOOR12 Live. En nu dus volkomen terecht met hun vrolijke synthpop op Noorderslag.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen