18 april bijzondere CD presentatie Kim Janssen in Noorderkerk

Met veel (Groningse) gasten! Audiotransparent, LPG, Akward I & Special Guest

Sander Nieuwenhuijsen ,

De twintigjare singer-songwriter Kim Janssen verruilt de woonkamers voor de Noorderkerk. Zaterdag 18 april presenteert hij zijn cd ‘The Truth is, I am always responsible’ aan Groningen, met de hulp van veel muzikale gasten

Met veel (Groningse) gasten! Audiotransparent, LPG, Akward I & Special Guest

 

Het afgelopen jaar was de Kim Janssen al vaak te horen bij de huiskamerconcerten van Ham Radio Communications. De ingetogen, dromerige stijl van de twintigjarige kwamen perfect tot hun recht in deze intieme setting.

Na lang door Azië gereisd te hebben met zijn ouders, vestigde de singer-songwriter zich in Leeuwarden en heeft daar niet stil gezeten. De nummers op ‘The Truth is, I Am always responsible’ zijn klein, persoonlijk en minimaal. Live wordt Janssen echter vaak begeleid door blazers, toetsen en strijkers van the Major Cities Band, zoals dit jaar op Noorderslag te zien was.

Aanstaande zaterdag 18 april presenteert Kim Jannsen de CD in Groningen, op een prachtige locatie, namelijk de Noorderkerk. Naast Kim zullen de Groningse bands Audiotranparent, LPG en Akward I een akoestische set spelen en komt er nog een speciale gast naar Groningen.

 
Aanvang: 18:30 uur @ Noorderkerk
Entree: € 10 (óf €15 inclusief CD)
v.v.k. bij PLATO 

Reserveren via: hamradiocommunications@gmail.com

of tel.: 06 - 430 87 873