3voor12 Gelderland

Zeer succesvolle crowdfundactie The Naked Sweat Drips haalt 15.601 euro op

21 maart nog één laatste show in Doornroosje

De crowdfundingactie van The Naked Sweat Drips voor de financiering van nog één laatste album met de uitbehandelde gitarist Kristian Strik is deze week afgelopen en heeft het bedrag van 15.601 euro opgehaald. Reeds binnen één dag na de start van de crowdfund doneerden meer dan 200 donateurs 6900 euro, ruim boven het streefbedrag van 6200 euro.

Gitarist Kristian Strikvan The Naked Sweat Drips is voor de derde keer gediagnosticeerd met een hersentumor. Na twee eerdere tumoren, operaties en nabehandeling, is genezing ditmaal niet mogelijk. Kristian en The Naked Sweat Drips willen nog één ding: zo snel mogelijk de studio in om samen nog één album te maken. 

Van 10 maart tot en met 18 maart is de band in de Roermondse studio Moon Music onder leiding van Pieter Kloos (Dool, Birth Of Joy, Death Alley, e.a.) bezig dit album op te nemen. De eerste klanken zijn inmiddels vastgelegd. De band dankt alle crowdfunders voor het mogelijk maken van deze droom!

Om het album, de opnames en Kristian te vieren geeft The Naked Sweat Drips op 21 maart nog één laatste show in Doornroosje met naast Orgel Vreten ook het dynamische duo Clean Pete als speciale gasten. Kaarten verkrijgbaar via www.doornroosje.nl/event/the-naked-sweat-drips

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12