Oranjepop, de aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, maakt vandaag haar complete programma bekend. Naast al eerder bekendgemaakte namen als Navarone en Andy Frasco komen ook Donnerwetter, Paceshifters en Faces on TV donderdag 27 april naar het Nijmeegse Hunnerpark.

Win toegangskaarten!
Oranjepop, de aftrap van het Nijmeegse festivalseizoen, is donderdag 27 april in het Hunnerpark Nijmegen. 3voor12 Gelderland mag 2x2 toegangskaarten weggegeven.

Wat moet je daar voor doen? Niet veel! Slechts het goede antwoord geven op de vraag: welke band in de line-up dit jaar stond al eerder op Oranjepop? Mail je antwoord naar info3voor12gelderland@gmail.com en wie weet win jij gratis kaarten! Insturen kan tot woensdag 26 april, 18 uur.

Line-up
De volledige line up voor Oranjepop 2017 bestaat uit Navarone, Andy Frasco, Thijs Boontjes Dans – en Showorkest, Donnerwetter, Paceshifters, Indian Askin, Pink Oculus, Faces on TV, Jeangu Macrooy, Avi on Fire, Zitakula, LAKSHMI, The Hubschrauber en Thaïti. Het Nijmeegse DJ-collectief Het Zusje van Debbie zorgt de hele dag voor fijne, puntige deuntjes om op te dansen.

Van soul tot singer/songwriters, indie, blues en het onvervalste levenslied, Oranjepop heeft het! Andy Frasco komt rechtstreeks vanuit de USA om Oranjepop groots te openen, en de lokale helden van Navarone sluiten het festival minstens zo groots af. In de tussentijd zorgen Indian Askin, Paceshifters, Donnerwetter en The Hubschrauber er voor dat er genoeg te genieten is voor de liefhebbers van gitaren, garage en rock ’n roll! Avi on Fire zorgt voor fijne popdeuntjes,  LAKSHMI en Faces on TV creëren mysterie, en Thijs Boontjes Dans – en Showorkest tovert het Hunnerpark voor even om tot een onvervalste Mokumse kroeg.

Naast de ‘puntige deuntjes’ van Het Zusje van Debbie, die een eigen plekje op het festivalterrein hebben gekregen, zijn er op Oranjepop natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om de heupen los te gooien. Local heroes Thaïti hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd, nadat ze het Valkhof Festival vorig jaar lieten dansen met hun combinatie van 80’s disco en worldbeat. Jeangu Macrooy en Pink Oculus brengen een fijne dosis soul naar Oranjepop, en Zitakula, de afsluiter van het TakeTwo Stage, zorgt met hun zomerse tonen dat de zon nog even blijft schijnen, ook al is deze tegen die tijd allang onder.

Oranjepop 2017. Donderdag 27 april – Koningsdag
Hunnerpark Nijmegen. Entree: 7,50. Jonger dan 16? Gratis entree!