De Nijmeegse band February Moon brengt 10 februari haar debuut-ep All We Ever Do uit bij Kroese Records. De winnaar van de Roos van Nijmegen in 2016 presenteert die avond de ep ook in Merleyn (Nijmegen) tijdens de releaseshow.

February Moon is een uit zes muzikanten bestaande indiefolk-postrock band. Hoewel ze allemaal uit de omgeving van Nijmegen komen, hebben ze elkaar ontmoet op het conservatorium in Enschede. In 2016 won de band de Roos van Nijmegen. Hun muziek refereert aan hedendaagse bands als Daughter, Other Lives, Sigur Rós en zelfs ook zo nu en dan Björk. In hun muziek neemt February Moon je mee op een emotionele reis. In de songs uiten zij hun ervaringen en hun groeipijnen in enerzijds erg breekbare en kwetsbare, maar anderzijds ook in heftige en bombastische momenten.

Sinds hun winst in de Roos van Nijmegen heeft de band niet stil gezeten en zijn ze druk geweest met hun debuut-ep All We Ever Do dat verschijnt bij Kroese Records. Behalve éen nummer - dat in de Bigmouth Studio in Nijmegen is opgenomen - heeft de band de opnames, de productie en het mixen helemaal zelf gedaan. De ep is daarna gemasterd bij de fameuze Abbey Road Studios in Londen, door Geoff Pesche (o.a. Coldplay, Dire Straits, Radiohead en Daughter).

Vanaf 10 februari is de ep via streaming overal beschikbaar. In een kleine oplage wordt All we ever do daarnaast ook op cd uitgebracht. De ep wordt vrijdag 10 februari gepresentered in Merleyn, Nijmegen. Het voorprogramma wordt verzorgd door een solo-optreden van Stefan Kollee, zanger van The Naked Sweat Drips.